![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() |
Yume |
![]()
|
![]() challenger ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 3875 Joined: 4-March 04 ![]() |
tātad runa iet par šo te topiku pēdējā laikā izvērsās diskusija par tā vajadzību. Uzskatu ka tas nav jālemj adminiem, bet gan topika izmantotājiem.
Tātad- jūsu viedoklis. -------------------- ![]() |
![]() ![]() |
Ghoul |
![]()
|
![]() Koutaishi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: weirdo Posts: 1300 Joined: 5-October 04 From: Choppah! ![]() |
QUOTE(ETM @ Sep 25 2005, 12:30) Luudzu paarlieciniet mani, ka tas nav pilniigi bezjeedziigi un netiek dariits tikai lai "paspiideetu". 1. es ieguustu postu 2. es "paspiidu" ![]() 3. apsveiktais redz cik cilveekiem no foruma nav slinkums vinju apsveikt 4. admini var pieskjirt % cilveekiem, kuri apsveic tos, kuri forumaa bijushi tikai dienaa, kad pieregjistreejushies un taa bijusi pirms gada 5. apsveikstajam ir priks par normaaliem apsveikumiem, piemeeram ar dzejoli, vai bildi, kura atspoguljotu jubilaara personiibu. E nobalsoju, ka man vienalga, man jau patiik spamot tajaa topikaa, bet ja vinja nebuutu, domaaju nekas slikts nenotiktu, mosh pat buut labaak?! ![]() Bet var nesleegt ciet, ja cilveeki ieveero, anishuaras rakstiito un sho: QUOTE(JurCHiX @ Sep 21 2005, 15:41) QUOTE(S.U.D @ Sep 21 2005, 15:25) Dzimšanas dienas topicā tiešām nevajadzētu apsveikt tos kuri forumā ir tikai piereģistrējušies vai pēdējais posts ir bijis pāris mēnešus atpakaļ, jo tā pat viņi neizlasīs šos apsveikumus. |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 13:37 |