![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() |
Yume |
![]()
|
![]() challenger ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 3875 Joined: 4-March 04 ![]() |
tātad runa iet par šo te topiku pēdējā laikā izvērsās diskusija par tā vajadzību. Uzskatu ka tas nav jālemj adminiem, bet gan topika izmantotājiem.
Tātad- jūsu viedoklis. -------------------- ![]() |
![]() ![]() |
Church |
![]()
|
![]() sewer rat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1775 Joined: 17-February 04 From: latvia / riga ![]() |
jau otrais mans posts sheitan - un arii rants <g>
pats sheit iekliidu nesen, aiz dariit nau ko, un pat savus apsveikumus savaa laikaa sheitan nebiju lasiijis ;>, tikai dazhus retos kas man bij PM-oti. - bet!. ir vismaz 20-30 vai vairaak dazhaadi cilveeki, kas te posto, nevienam nemaisa (ieksh offtopic-a kaa ne kaa), peec replajiem spriezhot, dazhi arii izlasa sev adreseetos apsveikumus un ir pateiciigi. savukaart pretenzijas/augstpraatiigas pamaaciibas/kritiku ieposto 2-3 tiinji ar pasaules glaabshanas/pamaaciishanas sindromu, un veel iesaka sleegt to ko neizmanto pashi? nobalsoju par PM/topica atstaashanu attieciigi. man nemaisa - citiem pierasts/rada prieku. P.S. pashreizeejaa votingaa par atstaashanu + paareejaas pozitiivaas balsoshanas izveeles kautkaa bik i vairaakumaa <g> P.P.S. driizaak nemaisiitu sho mega-senseju drastiskaaka izmodereeshana. vismaz no shii threada. par offtopica offtopicu/fleimu. ;> Chingachguks i teicis, hau. |
zenofex |
![]()
|
![]() Nausicaa fanboy ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1019 Joined: 12-February 04 From: Nav ![]() |
Par
1) Daudzi šeit ir zināmi, bet nav tik pazīstami, lai apsveiktu citādāk 2) Apsveicamajam ir patīkami 3) Pavedienā ir pozitīva gaisotne Protams, varētu popularizēt paplašinātāku apsveikšanas veidu, nevis parasto trīsvārdu " Apsveicu dzimšanas dienā!", taču, būtu nehumāni banot vai izteikt brīdinājumus par šādu te apsveikšanu. -------------------- - "Amen, hallelujah and peanut butter!"
© Dutch, Black Lagoon |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 13:39 |