![]() |
![]() |
Tigra2 |
![]()
|
![]() kawaii tora ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 2359 Joined: 19-August 05 ![]() |
Tik daudz cilvēku šeit ir ielikuši savus garadarbus. Es arī gribu.
Lūgums ar veciem tomātiem un citām ēdamām vai neēdamām lietām nemest. ![]() Es vienmēr esmu bijusi savādāka. Mani nevilina skaļa mūzika, neaizrauj slavenību baumas un citas tādas lietas, un tas diemžēl atstumj mani no pārējiem. Neteikšu, ka man ir ļoti smagi un ka mani tapēc apņirdz, tam es jau esmu tikusi pāri. Pēc personiskās pieredzes zinu, ka ja tu nereaģē uz apvainojumiem, tevi pārstāj apsaukāt, jo vienkārši nav interesanti. Manī jau nekā īpaša nemaz nebija tikai citas intereses un cita pasaule.Atzīšos es biju vientuļa, ļoti ļoti vientuļa. Bet tad tas viss beidzās. pavasara brīvdienu beigās Esmu laukos pikojos ar māsīcu un māsām. vispār man gāja jautri. Centos pielauzt mammu lai pagarina mūsu brīvdienas, neizdevās. rītā jābrauc mājās.Būuu, skolai. *** Esam iebraukuši Rīgā un atrodamies tuvu dzīvoklim. Mums pretim atnāca tētis, viņš izskatījās tāds jocīgs, nopietns, acis sarkanas, vai tad atkal ierāvis?Bet nē, kaut kas nabija tā, kā vajag. Tētis paņēma no mammas somas un mēs visi klusēdami devāmies mājās. Tad tētis pasauca mammu aprunāties. Es sajutu, ka kaut kas nav tā kā vajag. Pēc dažām minūtēm pie mums atnāca mamma un pateica, ka vecmamma ir nomirusi.Es apstulbu, nespēju ne raudāt ne ko pateikt, mamma mūs mierināja, bet es nedzirdēju neko tikai skatījos tālumā.Es tā arī neattapos aizgāju gulēt un gulēju nesapņoju, nedomāju, biju kā sastingusi. tikai viena frāze atbalsojās manā galvā: viņas vairs nav... Nu kā gaidu vērtējumu, ja nav interesanti neturpināšu un izdzēsīšu šo topiku -------------------- |
![]() ![]() |
rebel |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 447 Joined: 7-February 05 From: artifical life ![]() |
..nja.. mana wecmaaminja nomira apriilii. akDievs. driixt,es te taa drusku paofftopicoshu? wecas atminjas.
winjaj jaw wislajk bija slikti,taas peedejaas nedeeljas. nieru mazspeeja + cukura diabeec + itkaa aneemija (taas 2 peedeejaas izrieteeja no pirmaas diagnozes) naw nekaada wienkaarsha lieta. ka winja nedziiwos, bija skaidrs jaw saakumaa. cilweex neko newareeja ieest.. dazhkaart es pie winjas seedeeju, palasiiju priekshaa kko no Biibeles waj kkaadu luugshanu noskaitiiju,jo winjaj tieshaam bija ljoti,ljoti slikti,bet winja dienmzheel nbebija iipashi ticiiga, un shaadaa briidii Dievs bija wieniigais,kas kautcik buutu wareejis atwieglot taas cieshanas. tad nu kaadu wakaru,kad mees (es,mamma,teetis,braaliic)kopiigi gjimeniski atgriezaamies no kkaadaam izdariibaam cetraa, es pieseedos pie kompja, otaku.lv bij' man s nesenais atklaajums, braaliic dpamazaam dewaas pie miera. mamma ar teeti uz wejkalu. tad winji atgriezaas un gaaja pie wecmaaminjas (blakusmaajaa). es paliku pie kompja, gaidot,kad winji naax atpakalj. tad,kad steidziigi atnaaca wiens pac teetis,man jaw bija skaidrs,bet es to wnk newareeju pienjemt. es to zinaaju weel pirms winsh pateica,bet.. nu,sajuutas ir taadas,kaa ir. kameer winja mira,es seedeeju pie datora. lieliski,ne? nekaadas wainas apzinjas,kur nu! tad es kaa traka metos uz to dziiwokli,laj paspeetu winju redzeet weel pirms ajzwed. baac. tad bija asaras,kautgan tie morga ljaudis jaw bija atbrawkushi,man weel ljaawa apskatiities. man tas wnk bija jaaredz. bija asaras, drusku. un wiss. es nomierinaajos,jo es nedriixteeju buut waaja un shokeeta. es zinaaju,ka mammai noteikti ir daudz sliktaak. taapeec es tureejos. arii beerees. es nepiekriitu,ka labaak uz beereem neiet. ir tomeer jaapienjem,ka tas cilweex ir miris un to wislabaak izdariit redzot,kaa winju atdod zemei. tikai zheel,ja maaciitaajs pagadaas suudiigs. taadu ir daudz. wecmaaminjai zaarkaa zem spilwena ir mans ziimeejums ar weestuliiti. es wisas beeres smaidiiju. stulbi, sadistiski? nee. es sew nepaartraukti atkaartoju,ka taa winjai ir labak,jo naawe patieshaam bija wieniigaa lieta,kas wareeja winju atpestiit no mokaam. naw jaw taa,ka man nebuutu bijis beediigi,bet es zinu,ka wisiem ir jaamirst. it iipashi tiem,kuri ir weci un slimi. es uztureeju.. taadu kaa pozitiiwo domu ar skatu uz naakotni,kur winjai nepaartrawkti naw slikti, kur winjai nesaap. tikai taa. mierinaaju mammu,ja winja saaka raudaat. un tikai weelaak,maajaas, izpluudu patiesaa saapee. un newis par to,ka winja nomira,bet par to,ka es neaizgaaju. par to,ka es negaaju pie winjas tik biezhi,cik buutu wajadzeejis. par to,ka es jutos kaa briesmonis. tas man lika padomaat. otru wecmaaminju es wienmeer miileeju wajraak,tachu tikai kopsh taa briizha es sapratu,cik swariigi patiesiibaa ir winju apciemot,pateikt,ka es winju miilu, samiiljot, palasiit graamatu.. un tagad,kad pirms nedeeljas man saka: "winja ir drusku saslimusi",bet,kad es naakamaa dienaa gribu ajzbrawkt ciemos,wnk pazinjo,ka winju wed uz slimniicu.. taadas bailes. briesmiigi. es pinkshkjeeju autobusaa uiz maajaam. bet,par laimi - wiss ir sameeraa labi un pagaidaam winja ir saliidzinoshi spirgta, runaajaas, war wisuko eest, warbuut jaw driiz atkal warees paiet. itkaa esot bijis kkaac mikroinsults. Tigra2 - es pilniibaa saprotu,kaa Tu juties peec wecmaaminjas naawes. un par tiem gariem.. ja esi juutiigs cilweex,naw nekaac briinums, taa war atgadiities un, ja esi pieradusi un Tewi netraucee - labi. btw - Tew ir weel kaads wecwecaaks,waj wajrs naw? atwajnojos par garo postu,debiili siikumaino atminju izklaastiijumu un to,ko laikam war defineet kaas spamu. wnk..man gribeejaas uzraxtiit. -------------------- it's never too late to start wasting your life...
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 11:49 |