![]() |
![]() |
anishuara |
![]() ![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 614 Joined: 11-February 05 From: somewhere deep inside ![]() |
nju neesiet tik bargi, bet ari kritizejiet uz nebedu, jo zinu ka man nav nekada talanta...
![]() This post has been edited by anishuara: Sep 22 2005, 16:16 Attached thumbnail(s) ![]() ![]() ![]() -------------------- |
![]() ![]() |
Tigra2 |
![]()
|
![]() kawaii tora ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 2359 Joined: 19-August 05 ![]() |
Vislabāk tev sanākusi tā meitene pirmspēdējā zīmējumā, tikai acis tādas kā nedzīvas...vispār jau labi, tikai man šausmīgi nepatīk ka tu zīmē to svītru uz zoda dažos zīmējumos.
-------------------- |
anishuara |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 614 Joined: 11-February 05 From: somewhere deep inside ![]() |
QUOTE(Tigra2 @ Sep 27 2005, 17:29) Vislabāk tev sanākusi tā meitene pirmspēdējā zīmējumā, tikai acis tādas kā nedzīvas...vispār jau labi, tikai man šausmīgi nepatīk ka tu zīmē to svītru uz zoda dažos zīmējumos. xe xe ta svitra ir domata lai kka atshkirtu zenu no babietes jo man taja laika bija problemas ar to, tauta neaizmirstiet ka tas viss bija zimec 2 gadus atpakalj un tapec gan gramatikas kljudas raxtos gan ari zimejumi neiipashi bet es meiginashu dabut skeneri un ielikshu savus jaunakos darbus ceru ka patiks ![]() -------------------- |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17 June 2025 - 02:18 |