Forum Guidelines, Jaunās foruma vadlīnijas |
Forum Guidelines, Jaunās foruma vadlīnijas |
lastguru |
Sep 25 2005, 12:46
|
The one who knows Group: Jounin Posts: 1174 Joined: 23-May 05 From: Kaigan (Riga, LV) |
Ieprieksh mums bija daudz nesaskanjas par to kaadiem ir jaabuut foruma noteikumiem. Liidz ar to mees izstraadaajaam citu, variantu, kas tieshaam atgaadina vadliinijas nevis noteikumus. Ceru ka shis variants visiem patiks labaak.
This post has been edited by zenofex: Feb 13 2012, 00:33 -------------------- Choice is an illusion created between those with power and those without. - The Merovingian
The Tao of posting: Don't argue with idiots - they will drag you to their level and beat you with experience. And never underestimate the power of stupid people in large groups... |
ShinChan |
Sep 28 2005, 10:12
|
ultrafilozofs Group: Chuunin Posts: 1808 Joined: 18-February 04 From: durdom |
QUOTE(lastguru @ Sep 25 2005, 11:46) [*]Atbildei jābūt pamatotai, informatīvai un interesantai visiem foruma dalībniekiem. Ja rakstāt kaut ko kā faktu, vēlreiz pārbaudiet šo faktu. [*]Izturieties ar cieņu pret foruma moderatoriem (biedri no grupām "Jounin" un "Kage") un labvēlīgi pret pārējiem foruma dalībniekiem. [*]Lamu vārdu, to abriviatūru, necenzētas leksikas lietošana vai naida kurināšana tiks bargi sodīta. Ceru, ka šo postu neuzskatīsiet par sīkmanīgu piekasīšanos. Pie pirmā citētā punkta lūdzu skatīt manu izcēlumu. Kā to var reāli nodrošināt, ka mans posts būs interesants visiem foruma dalībniekiem? Tad jau katrā postā jāaptver plašs interešu un jautājumu spektrs. Otrais citētais punkts: tieši tulkojot tā tekstu sanāk, ka ar cieņu jāizturas pret moderatoriem un admini, bet pret vienkāršiem memberiem tikai labvēlīgi. Diez kas nav. Trešais citētais posts, mans izcēlums: pareizi ir abreviatūra. -------------------- Es esmu, kas es esmu
|
edg |
Sep 28 2005, 19:32
|
limpene grauž aknas Group: Jounin Posts: 2899 Joined: 17-February 04 From: PM |
QUOTE(ShinChan @ Sep 28 2005, 09:12) QUOTE(lastguru @ Sep 25 2005, 11:46) [*]Atbildei jābūt pamatotai, informatīvai un interesantai visiem foruma dalībniekiem. Ja rakstāt kaut ko kā faktu, vēlreiz pārbaudiet šo faktu. [*]Izturieties ar cieņu pret foruma moderatoriem (biedri no grupām "Jounin" un "Kage") un labvēlīgi pret pārējiem foruma dalībniekiem. [*]Lamu vārdu, to abriviatūru, necenzētas leksikas lietošana vai naida kurināšana tiks bargi sodīta. Ceru, ka šo postu neuzskatīsiet par sīkmanīgu piekasīšanos. Pie pirmā citētā punkta lūdzu skatīt manu izcēlumu. Kā to var reāli nodrošināt, ka mans posts būs interesants visiem foruma dalībniekiem? Tad jau katrā postā jāaptver plašs interešu un jautājumu spektrs. Otrais citētais punkts: tieši tulkojot tā tekstu sanāk, ka ar cieņu jāizturas pret moderatoriem un admini, bet pret vienkāršiem memberiem tikai labvēlīgi. Diez kas nav. Trešais citētais posts, mans izcēlums: pareizi ir abreviatūra. Pirmo edg iesaka izlabot uz: [*]Atbildei jābūt pamatotai, informatīvai un interesantai foruma dalībniekiem. Ja rakstāt kaut ko kā faktu, vēlreiz pārbaudiet šo faktu. Mees izsviitrojam vaardu "visiem", jo tas ir galiigi nevietaa. Turpretii bez "visiem" fraaze "foruma daliibnieki" jau ir izpluudis jeedziens, kas noraada uz mums visiem kaa kopumu, kaa vienu izpluudushu veselumu. Liidz ar to kaada luuzera saciitais "man tas nepatiik" neliek ieprieksh rakstiitajam buut par noteikumu paarkaapumu. Otrais manupraat ir pilniigi pareizs. Labveeliigi ir jaaizturas pret visiem - mees esam laipna tauta. Pret modiem un adminiem ir jaaizturas ar cienju taapeec, ka vinjiem shis statuss ir par darbu, kas tiek ieguldiits foruma kaartiibas uztureeshanaa un visaadaa citaadaa veidaa foruma uzlaboshanaa. Treshais man liekas ir traapiits preciizi. -------------------- Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
Disclaimer: Viss manis teiktais ir apshaubaams manis pasha no gaisa uzpuusts un uz punjkjiem balstiits viedoklis. |
Lo-Fi Version | Time is now: 1 November 2024 - 03:16 |