![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() |
Shaisuke |
![]()
|
![]() shinigami ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: NERV Posts: 685 Joined: 3-January 05 From: LV ![]() |
Akdies.... Es sodien atradu vienu ideaalu linku. Skatiit seit. Tas ir atkal modee atgriezies Japaanju gjeerbshanaas stils Decora. Nu vnk ideaali. Juusu domas? *new obsession*
~BN~ -------------------- ![]() |
![]() ![]() |
ReD_FoXy |
![]()
|
![]() onibaba ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1027 Joined: 28-April 05 From: Riga, Latvia. ![]() |
Shoune kaa vienmeer izceljas ar skarbu preteejo viedokli... [No affence...] Kretiiniski... Man pat gribas teikt ka tas ir vienk par spiiti lai pastriideetos or something like that.... tik samaaksloti cilveeki.......... neticu ka tu saaktu bljaut kkaadam barinjam jaunieshu kas izskatiitos taadi kaa tajaa linkaa... tici man vinji te tevi nolinchotu uz vietas... slimniicaa tu pamostos ar labo kaaju lauztu septinjaas vietaas un mugurkaula probleemaam... jaamaak tak pienjmet cilveeks taads kaa vinsh ir...
un riiga vispaar ir bezgaumiigu pretiigu letinju bars.... - O, baigi smukais kreklinjsh! kkapeec tu nekad neesi to uzvilkusi? - Bail ka tik kaads kko nepasaka... nu zin veel pateiks ka es kaut kaada galiigi slimaa un adgruudiis no bara... Thats just stupid... jaamaak izveidot savs bars.... jaapgrozaas cilveeku sabiedriibaa kuri tevi saprot un pienjem tevi taadu kaads esi ar visaam tavaam diivainiibaam... bet tas jau ir pirmajaa kaartaa... Un ja juus no kaut kaa dziivee baidiisieties labi nebuus.. bailes tevi neattiista - bailju paarvareeshana gan... aprobezhoti snoobi kaa shoune shobriid izceljas jo manupraat ikviens iists otaku izceljas ne tikai ar to ka skataas multenes [apkaarteejo uztveree] un klausaas muuziku kurai vaardus nesaprot kameer netaver vaardniicu, bet veel arii ar to ka dazhkaar uzvelk kko galiigi crazy... Otakieshi izceljas ar visu - ar savu dziljaako buutiibu... Taapeec shkjiet ka es leenaam saakshu ieviest to stilu... ![]() P.S. Gomennasai ja ir kaadas pareizraxtiibas kljuudas... Un tas ir tikai mans viedoklis... -------------------- ![]() |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 20:04 |