![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() |
Shaisuke |
![]()
|
![]() shinigami ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: NERV Posts: 685 Joined: 3-January 05 From: LV ![]() |
Akdies.... Es sodien atradu vienu ideaalu linku. Skatiit seit. Tas ir atkal modee atgriezies Japaanju gjeerbshanaas stils Decora. Nu vnk ideaali. Juusu domas? *new obsession*
~BN~ -------------------- ![]() |
![]() ![]() |
NOLF |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 90 Joined: 17-February 04 ![]() |
QUOTE(Shaisuke @ Sep 29 2005, 16:52) Dazu labu aprobezotu letinju praatinjam pienjemama ir tikai peleeka kraasa vai masveida chiksu/reperu stils, cits nekas pie sirds neiet... BlehMeh ~BN~[/color] lamāšanās ne vienmeer ir piecstāvīga. 'aprobežots' tajā tur kontekstā ir lamuvārds -------------------- |
Shaisuke |
![]()
|
![]() shinigami ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: NERV Posts: 685 Joined: 3-January 05 From: LV ![]() |
QUOTE(driznaks @ Sep 29 2005, 18:47) Cik mees gudri. Diivaina gan tev izpratne par lamuvaardiem. Bet nu anyway, mees virzaamies pamatiigaa offtopic. To Foxy thingy, neviens vinju nedauziitu, parasti alternatiiva stila paarstaavji ir miermiiliigi (neskaitiit skinheadus un dalju panku, metaalistu). Man taa liekas ka Shounem/i vnk neiztikt bez savas ikdienas striida devas. Cik aizdomiigi, ka vienmer vinjam/ai kkas nepatiik. ~BN~ -------------------- ![]() |
ReD_FoXy |
![]()
|
![]() onibaba ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1027 Joined: 28-April 05 From: Riga, Latvia. ![]() |
QUOTE(Shaisuke @ Sep 29 2005, 20:52) To Foxy thingy, neviens vinju nedauziitu, parasti alternatiiva stila paarstaavji ir miermiiliigi (neskaitiit skinheadus un dalju panku, metaalistu). ~BN~ nu lab lab nedauziitu bet toties nosauktu par letinju panjirgtu un ietu talaaak atstaajot vinju vienu ar vinja aprobezhatojaam domaam... vinjiem vairaak vai mazaak patieshaam buutu vienalga bet vinsh tikai vinjus sasmiidinaatu... ![]() Shoune peedeejaa laikaa mani vairs nekaitina ar savu uzvediibu, bet gan smagi smiidina... vienkaarshi mulkjiigi noveershas no teemas un sakraaj paariiti postu... that's all... nav nekas slikts ja cilveekam patiik pastriideeties ![]() btw... Sawliit a kaapeec vairaakiem linkaa es redzeeju to reeciigo kakjeniiri pie spomaam piekarinjiem utt? ![]() ![]() -------------------- ![]() |
Shaisuke |
![]()
|
Luugums : par Shouni vairs nerunaasim. Neljausim vinjam/ai to prieku atnjemt muusu daargo laiku.
Tu domaa Hello Kittie? japaanaa vinja ir aarkaartiigi populaara un ne tikai. man vinja liekas nezeeliigi kawaii... bet arii biku baisa lol... Tomeer i prefer Gloomy Bear. Tas reeciigaaks. ~BN~ -------------------- ![]() |
ReD_FoXy |
![]()
|
![]() onibaba ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1027 Joined: 28-April 05 From: Riga, Latvia. ![]() |
QUOTE(Shaisuke @ Sep 29 2005, 20:58) Luugums : par Shouni vairs nerunaasim. Neljausim vinjam/ai to prieku atnjemt muusu daargo laiku. Tu domaa Hello Kittie? japaanaa vinja ir aarkaartiigi populaara un ne tikai. man vinja liekas nezeeliigi kawaii... bet arii biku baisa lol... Tomeer i prefer Gloomy Bear. Tas reeciigaaks. ~BN~ vareetu izskatiities oki... taa... riit skolaa uz skolotaaju dienu [khem man jaaierodas sveetku teerpaa ![]() man buus melnas bikses... balta bluuze un apakshaa kkas smagi spilts... kkas maybe reeciigs ![]() ![]() es riit skolaa laikam pieveersiishu sev lieku uzmaniibu ![]() ![]() -------------------- ![]() |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 20:04 |