![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() |
Shaisuke |
![]()
|
![]() shinigami ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: NERV Posts: 685 Joined: 3-January 05 From: LV ![]() |
Akdies.... Es sodien atradu vienu ideaalu linku. Skatiit seit. Tas ir atkal modee atgriezies Japaanju gjeerbshanaas stils Decora. Nu vnk ideaali. Juusu domas? *new obsession*
~BN~ -------------------- ![]() |
![]() ![]() |
ReD_FoXy |
![]()
|
![]() onibaba ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1027 Joined: 28-April 05 From: Riga, Latvia. ![]() |
haha... maajaas atradu kraasainaas pirkstinjzekjes un spilgti dzeltenu kreklinju ar uzraxtu love... veel traki zalju bluuziiti... hmm... kkaa tas viss jaasavieno...
![]() tas stils ir vismaz kkas savaadaaks no taas peleekaas masas ko redzu ikdienaa... tas ljauj buut prieciigaakam... man persooniigi tas stils paliidzees iziet no melanholsikaas tumsibas un melnajaam dreebeem... jo kraasainaaks man buus apgjeerbs jo jautraaka es buushu ![]() -------------------- ![]() |
Shaisuke |
![]()
|
![]() shinigami ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: NERV Posts: 685 Joined: 3-January 05 From: LV ![]() |
QUOTE(ReD_FoXy @ Sep 29 2005, 19:25) Oh So Agreed... Btw, atradu veel vienu websaitu. + veel uzzinaaju ka to stilu reizeem arii sauc par FRUiTS ~BN~ -------------------- ![]() |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 20:04 |