![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() |
Shaisuke |
![]()
|
![]() shinigami ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: NERV Posts: 685 Joined: 3-January 05 From: LV ![]() |
Akdies.... Es sodien atradu vienu ideaalu linku. Skatiit seit. Tas ir atkal modee atgriezies Japaanju gjeerbshanaas stils Decora. Nu vnk ideaali. Juusu domas? *new obsession*
~BN~ -------------------- ![]() |
![]() ![]() |
Shaisuke |
![]()
|
![]() shinigami ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: NERV Posts: 685 Joined: 3-January 05 From: LV ![]() |
Man gan neliekas ka buutu jaabeidz shii diskusija ir gana interesanta.
Un es sseit neredzu pagaidam nevienu divu vardu postu kas butu ne pa diskusiju. ~BN~ -------------------- ![]() |
ReD_FoXy |
![]()
|
![]() onibaba ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1027 Joined: 28-April 05 From: Riga, Latvia. ![]() |
QUOTE(Shaisuke @ Sep 29 2005, 21:59) Man gan neliekas ka buutu jaabeidz shii diskusija ir gana interesanta. Un es sseit neredzu pagaidam nevienu divu vardu postu kas butu ne pa diskusiju. ~BN~ piekriitu.. visi posti ir gari skaidri un vairaak vai mazaak mees neatkaartojamies.. pietam runa iet par stilu kas radies japaanaa un vispaar par japaanu... un novirzes nav ja vien tikai kaa ieviest stilu latvijaa.. bet topics tikuntaa ir par un ap sho stilu... neredzu neivenu paarkaapumu... izdomaaju ka savu ksolu un klasi pimrdien paarsteigshu ar trakoti pilgtu apgjeerbu jo shobriid man pietruukst dazhu lietu... kaa piemeeram matugumiju un kjeedes kas jaanopeerk samnieciibas prechu veikalaa.. tikai 40 santiimi metraa ![]() -------------------- ![]() |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 20:03 |