![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() |
NOLF |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 90 Joined: 17-February 04 ![]() |
Katrs, kurš daudz maz nopietni ir skatījies anime, būs ievērojis, ka padaudz no anime tematikas ir saistīti ar gados stipri jaunu, tb, mazgadīgu meiteņu seksuālu pievilcību. Atliek paskatīties gandrīz jebkuru anime, kuras darbība notiek skolā (Azumanga Daioh ir izņēmums
![]() Atbilstošu tēlu anime ir pa pilnam. Kaut vai internets ir pilns ar loli fanārtu - atliek ieskatīties kaut vai te: http://otaku.lv/index.php?showtopic=25 Jautājums tāds, cienījamie otakieši, - jūs tas netraucē? Tb, erotiski mazgadīgu meiteņu zīmējumi un attēlojums anime/mangā? Atzīšos, ka mans viedoklis ir ka loli fanārts ir stipri slima būšana un apsēstība ar maigajām skolniecēm manī arī nekādu sajūsmu un labus secinājumus par Japānas sabiedrību (viņi galu galā ir tie, kuri anime pērk) neizraisa. Discuss. -------------------- |
![]() ![]() |
Shoune |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 119 Joined: 13-July 05 From: tagad uz kadu laiku parvacos uz Londonu... =( ![]() |
Trauce, tas priece =DDD, patik skatities piem. anime par School life, un iedomaties ka butu ja es butu ta dzeka vieta (Love Hina, Shuffle utt.), =DDD, bet nu ja mums jau forsi jo vismaz mes tik traki neejam sviesta ar animem (iznemot te dazus labus), Piem. japana tas vispar murgs, tie Otaku cilveki sev saperkas spilvenus un segas ar sitam school girls hehe, smiekligi izskatas =DD
Bet nu ja man netrauce, pat iepriecina =DD -------------------- ![]() |
zenofex |
![]()
|
![]() Nausicaa fanboy ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1019 Joined: 12-February 04 From: Nav ![]() |
Slidens temats.
Ir skaidrs, ka japāņi sakarībā ar lolicon iet sviestā. Nezinu vai tas uz labu vai ļaunu, jo viņu domāšana un attiecīgi skatu punkts un uzvedība ir ļoti atšķirīga no eiropejiskās. Viņiem patiešām mangas ir nenormāli daudz un liela daļa no tām ir dojinshi, plus vēl arī daudz spēļu, kurās notiekās sekss. Un kādi 5% no mangām par seksu ietver sevī lolicon. Turklāt kaut kādā veidā viņi pat ar šādiem te komiksiem nepārkāpj savas valsts likumus. Nezinu gan, kā, neesmu iedziļinājies. Vai mani traucē skolnieču padarīšana par seksuālām būtnēm anime? Lielāko daļu gadījumu nē. Ņemsim kaut par piemēru Chobits anime. Seriālā divdomīgas situācijas, apakšveļas skati ir gandrīz vai kartā sērijā, tomēr kopumā seriāls ir mīļš un jauks, nerodas vainas sajūta vai sajūta, ka tā tam nevajadzētu būt. Manā skatījumā seriāls nav pārkāpis robežu, aiz kuras sākas tas, ko nevēlos redzēt. Lielu lomu šajā jautājumā spēlē arī animes varoņa vecums, piemēram, tīņa seksualitātes parādīšana anime man netraucē, bet bērna visdrīzāk traucēs. Ai, pats nezinu, ko te samuldēju. Teicu jau - slidens temats ![]() -------------------- - "Amen, hallelujah and peanut butter!"
© Dutch, Black Lagoon |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 14:40 |