Zeloco galerija, Blood, gore and rock'n'roll |
Zeloco galerija, Blood, gore and rock'n'roll |
zeloco |
Sep 16 2005, 19:51
|
Hakushaku Group: Chuunin Posts: 708 Joined: 17-August 05 From: Tulett |
Hmm.. nu anime, gluzhi nav 'mans laucinjsh', bet es, ka dauzdi no jums, esmu to pameehjinaajusi... (uzreiz saku, ka zinu, ka anatomija nav mana speeciigaakaa puse)
Mazliet fetishisma Mana Kana Gothic Lolita Mana (chibi) Alice Music Marionette Mana (new version Original char Pagaidaam viss >_> baigi dauc sanaaca ;; This post has been edited by zeloco: Jan 14 2007, 22:26 -------------------- |
zeloco |
Sep 18 2005, 15:33
|
Hakushaku Group: Chuunin Posts: 708 Joined: 17-August 05 From: Tulett |
*nosarkst* Vai... O_O nebiju domaajusi uz tik lielu atbalstu...
Nezinu, kaa taisa taas /quote/-lietas, tapeec atbildeeshu 'prasti' ;P S.U.D. > Hahah, es tos censhos nosleept Zuzix > Paldies liels, 1ajaa es experimenteeju, tapeec tas ir taads diivains, es to daru ljoti biezhi, marionete ir viens no peedeejiem experimentiem ^^ Janots > Visticamaak paziistamaakaas ir Mana -- Vinsj iz nezheeliigi fascineejoshs Isabel Carmin fon Edelhain > Dazhi ir no J-rock, bet ne visi ^^ PS. Jaa ^_~ (tev arii ir?) JurCHiX > Daudz bilzhu (laikam <bold>par</bold> daudz ), tapeec tik daudz jaaskataas ^^ Liels paldies SteiN > -- Liels paldies Rudoru-san > Kuros nav? Man jaazina >_< rebel > zini ir gan, LJOTI daudz... tikai tie nez vai buus anime >_> lielaakaa dalja ir taadi... nu... slimi... yorsa-kun > Ko noziimee 'sirsniigais'? (Z is a retard O_o) Tieshi shaadu ziimeeshanu... amm... bilzhu graamatinjas, TV, Internets... o_o''' (Man ir ljoti aizraujosha dziive ''') Tigra2 > teeheehee... es jau teicu, ka anatomija nav mana speeciigaa puse ;;; Kur nu veel dzhekiem un no saaniem o_o;;; Missy > *glomp* Paudies ^^ -------------------- |
Rudoru-san |
Sep 30 2005, 16:12
|
Tidus Group: Chuunin Posts: 159 Joined: 1-July 05 |
QUOTE(zeloco @ Sep 18 2005, 15:33) Zilā un sarkanā krāsa neder kopā (tas bojā kopējo iespaidu), labāk atstāj fonu baltu... Tas zīmējums ar gāzmaskām ir super, lieliska ideja pamatā. Un tas Animefest emblēmas zīmējums arī ļoti labi sanācis, yay! -------------------- |
Lo-Fi Version | Time is now: 1 November 2024 - 03:34 |