![]() |
![]() |
rebel |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 447 Joined: 7-February 05 From: artifical life ![]() |
es lasiiju wisus shitos staastinjus,lasiiju,lasiiju,kamer pati kko uzraxtiiju. nju,un tagad buutu taa kaa jaaparaada,kas sanaaca..laikam.. nju..njemiet par labu un nenogaliniet mani ar kritiku. neesmu jau nekaac meistars.
Melns krauklis paceelaas gaisaa un aizlidoja. Tikpat melns kaa celjsh starp kokiem,tikpat tumshs kaa shii bezmeeness nakts. Ass veejsh traucaas starp koku zariem un plandiija vinjas dreebes. Tuvojaas ziema, un naktis kljuva aukstas. Driiz vinja vairs nevarees taa iet. Bet tas buus galaa.. driiz. *** "Es necietiishu taadu attieksmi,Meiko!" "Mamm, cik reizhu var teikt - piedod! Bet tas nav taa, kaa tu domaa, tur patiesiibaa.." "Es zinu,kas notika! Pat nemeegjini mani paarliecinaat. Man nav nekaada iemesla neuzticeeties tavai skolotaajai,bet ir daudz dazhaadu iemslu, lai neticeetu tev!" "Mammu,es luudzu, paklausies tachu! vai tu esi kaut vienu reizi dzirdeejusi manu staasta dalju? Vai tev neko nenoziimee tas,ka es esmu tava meita?!?" "Taads necilveeks kaa tu nevar buut mans beerns! Vaacies! Ej uz savu istabu un ljauj man izdomaat,ko tagad ar tevi dariit! Tu,tu..." un vinja nospljaavaas pie manaam kaajaam. *** Apmaakushaas debesis pilniibaa atteeloja manas sajuutas,kad es gaaju atvadiities. Tas bija aizliegts, bet es citaadi nevareeju. Mani suutiija prom. Maaciities. Esot atradusi labu skolu, kuraa man nebuushot nekaadas iespeejas turpinaat savas kjeceriibas. Kjeceriibas! Taa vinja to nosauca. Mulkje! .. vai kaads maz zina,cik daudz vinji man noziimeeja un cik daudz reizhu patiesaaka bija vinju draudziiba? Nodeveeja. Es jutos kaa piekraapta un tajaa pashaa laikaa nodevusi vinju uzticiibu..ja tikai.. ja vien Kurodas kundze nebuutu pamaniijusi manu amuletu.. Ja vien Mikjo (michiyo) nebuutu mani izsekojusi.. Ja es buutu to pamaniijusi, varbuut... Man bija jaabuut uzmaniigaakai. Tas nedriikst atkaartoties. Un neviens nedriikst man aizliegt atvadiities. Nedriikst. Nedriikst mani aptureet. Citaadaak vinji.. neuzzinaas. Un buus briesmaas. -------------------- it's never too late to start wasting your life...
|
![]() ![]() |
Kaede |
![]()
|
![]() Koutaishi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1221 Joined: 25-October 04 From: maybe in your dreams ![]() |
Es izlasīju un man patiesi ļoti iepatikās! Gaidīšu turpinājumu sīm stāstiņam!
-------------------- |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 15:06 |