![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() |
Tomoko |
![]() ![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 594 Joined: 27-April 05 ![]() |
Man bija nesen situaacija, ka navareeja skatiites anime, (no dators, no TV, no friends
![]() ![]() ![]() 1.ziimeet mangu un priecaaties.. 2.mobilajaa ieraxtiit kaadu seeriju, lai veelaak vareetu skatiites.. 3.meegjinaat apmekleet visaadus anime tusus... Kaadi ir juusu ieteikumi? (Ja shaads topics pastaav - then goodbye this topic..i just don't want to spam...) This post has been edited by Tomoko: Sep 30 2005, 13:48 |
![]() ![]() |
Naktspukjiite |
![]()
|
![]() ecchi nāve ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 242 Joined: 1-January 05 ![]() |
Dzīvot vien tālāk. Anime nav ūdens un visas runas: nevaru bez anime dzīvot : ir absolūtas muļķības.
![]() |
Tomoko |
![]() ![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 594 Joined: 27-April 05 ![]() |
QUOTE(Naktspukjiite @ Sep 30 2005, 14:08) Es esmu bezpaliidziigs gadiijums... - man negaaja dators, TV nomira, un naacaas iet pie vienas meitenes un skatiities Pokemonus ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Kagome |
![]()
|
![]() Fire Rose ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 588 Joined: 19-March 05 From: guarding Hell's gates ![]() |
QUOTE(Tomoko @ Sep 30 2005, 14:12) tas veel nav nekas, dziivot vienu dienu bez datora, es bez datora un animeem izdziivoju gandriiz vesalu dedeelju(kaadas 3-4 dienas), jo windows nojuudzaas un vnk nekas man negaaja, jo windows negaaja. taapeec pagaidaam animes man nav TIK liela dziives sastaavdalja, bet ja taa padomaa, ja nav ko dariit varu skatiites animes dienu un nakti ![]() -------------------- |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 21 July 2025 - 15:31 |