![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() |
NOLF |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 90 Joined: 17-February 04 ![]() |
Katrs, kurš daudz maz nopietni ir skatījies anime, būs ievērojis, ka padaudz no anime tematikas ir saistīti ar gados stipri jaunu, tb, mazgadīgu meiteņu seksuālu pievilcību. Atliek paskatīties gandrīz jebkuru anime, kuras darbība notiek skolā (Azumanga Daioh ir izņēmums
![]() Atbilstošu tēlu anime ir pa pilnam. Kaut vai internets ir pilns ar loli fanārtu - atliek ieskatīties kaut vai te: http://otaku.lv/index.php?showtopic=25 Jautājums tāds, cienījamie otakieši, - jūs tas netraucē? Tb, erotiski mazgadīgu meiteņu zīmējumi un attēlojums anime/mangā? Atzīšos, ka mans viedoklis ir ka loli fanārts ir stipri slima būšana un apsēstība ar maigajām skolniecēm manī arī nekādu sajūsmu un labus secinājumus par Japānas sabiedrību (viņi galu galā ir tie, kuri anime pērk) neizraisa. Discuss. -------------------- |
![]() ![]() |
Roze |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Kage Posts: 687 Joined: 12-February 04 ![]() |
QUOTE Vai jums, cienījamie otakieši, neliekas morāli nepieņemami tas, ka tik daudz anime/mangā/doujinshi/utt parādās acīmredzami mazgadīgas meitenes, kā arī dažādi sieviešu izmantošanas motīvi? Tb, kalpones/androīdi/androīdkalpones, klusās un padevīgās meitenes, uzspēlēts bērnišķīgums utt. Kaut vai tā pati Chii Nē.. vismaz ir kaut kāda kompensācijas sajūta par netaisnību reālajā dzīvē ![]() Otrs kapēc gan "izmantošanas"? Ar dažiem izņēmumiem (hardcore) lielākoties viss notiek ar apbusēju vēlmi / piekrišanu. Uzspēlēts.. nu tapēc ka fantāzijas, tikpat labi varētu iebilst ar medicīnas māsiņu vai lateksa apģērbu izmantošanu ![]() Un ja tu sāc runār par androīdiem tā jau ir pilnīgi cita tēma.. QUOTE Ja 20+ gadīgu cilvēku pievelk/uzbudina maloļetkas sava vecuma meiteņu/sieviešu vietā, tad tur viss ar galvu īsti kārtībā nav. Kas ir normāli? Laika gaitā ne vien vienu reizi cilvēces vispārpieņemtās normas ir mainijušās. Jājautā cik tev pašam tad ir gadu? Jo idejiski tas ir noklusēti .. līdz kādiem 22-24 patīk vecākas meitenes bet pēc tam jau arvien stipri jaunākas ![]() QUOTE No nepiemērotības reālajai dzīvei? Nespējas nodibināt normālas, funkcionālas attiecības ar īstiem cilvēkiem, toties ar vēlmi pēc varas un tieksmes izrādīt savu neesošo pārākumu? Tad es jautāšu kāda jēga no attiecībām kas ir pilnas negācijām, kompleksiem un citiem nevēlamiem blakusefektiem? QUOTE Taču, kāda ir tava attieksme pret to, ka šādi te motīvi anime un it īpaši doujinshi parādās tik daudz? Nevienā citā meinstrīma mēdijā to nav tik daudz. Tas mani netraucē jo pašreiz svarīgi ir nevis uzņemamās informācijas daudzums (kā tas bija kādreiz), bet gan spēja to filtrēt. Ko nozīmē nevienā citā meinstrīmā? Manuprāt jebkurā izpausmes / mēdiju veidā var atrast šo visu. Vienīgi tev varbūt rodas nekorekts priekštats reķinot kaut kādu iespējamo procentu cik tas viss aizņem no pārējā. Proti ieraugot 9 bildes ar nepilngadīgu meiteni un vienu dabasskatu sanāk ka 90% ir nepiedienīga rakstura.. un nevis secini ka varbūt konkrētais resurs ir vienkārši koncentrāts ar šada tipa materiāliem. Pie kam tas tur otrā zemeslodes galā varbūt ir .. man labpatiktos uzskatīt ka šeit tā tomēr vēl ir savdabīga nodarbe. |
NOLF |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 90 Joined: 17-February 04 ![]() |
QUOTE Nē.. vismaz ir kaut kāda kompensācijas sajūta par netaisnību reālajā dzīvē ![]() Āreče nu. QUOTE Otrs kapēc gan "izmantošanas"? Ar dažiem izņēmumiem (hardcore) lielākoties viss notiek ar apbusēju vēlmi / piekrišanu. Uzspēlēts.. nu tapēc ka fantāzijas, tikpat labi varētu iebilst ar medicīnas māsiņu vai lateksa apģērbu izmantošanu ![]() Redz, starp darba devēju un darba ņēmēju pastāv varas attiecības. Kalpones tēls simbolizē "saimnieka" varu pār sievieti. Viņa ir algots darbaspēks. Tas pats attiecas uz skolnieces/vecāka skolnieka scenāriju - attiecības starp jaunāku/vecāku. Tās ir attiecības starp statusiem, nevis pašiem cilvēkiem. QUOTE Un ja tu sāc runār par androīdiem tā jau ir pilnīgi cita tēma.. Ir gan, bet stipri vien radniecīga. Galu galā, gan androīds, gan lolita nav "īsts", emocionāli nobriedis cilvēks. QUOTE Kas ir normāli? Laika gaitā ne vien vienu reizi cilvēces vispārpieņemtās normas ir mainijušās. Mhm. Nemaz ar tik sen bija pieņemts par raganām aizdomās turētas sievietes slīcināt, turēt vergus un dzimtcilvēkus, izpildīt publiskus nāvessodus, izprecināt bērnus aprēķina laulībās utt. QUOTE Jājautā cik tev pašam tad ir gadu? Jo idejiski tas ir noklusēti .. līdz kādiem 22-24 patīk vecākas meitenes bet pēc tam jau arvien stipri jaunākas ![]() BS. Tu to pasniedz tā itkā jebkurš vīrietis ap 40 un vairāk ir potenciāls pedofils. Seksuālā pievilcība nav tik vienkārša un balstās uz tīri bioloģiskiem faktoriem - vai attiecīgā sieviete varēs iznēsāt/izaudzināt manus bērnus. Protams, ka tāpēc jaunas sievietes tiek universāli uzskatītas par pievilcīgām, taču tam ir savas robežas. Bērns/mazattīstīta pusaudze neko iznēsāt nevarēs, tāpēc garīgi veselam cilvēkam nav seksuāli pievilcīga. QUOTE Tad es jautāšu kāda jēga no attiecībām kas ir pilnas negācijām, kompleksiem un citiem nevēlamiem blakusefektiem? Uj, padomā labi. Dzīve kā tāda ir pilna ar negācijām, kompleksiem un nevēlamiem blakusefektiem. Ar to visu drazu saskaroties un tiekot tai pāri cilvēks attīstās, nobriest un pieaug. Tas pats arī ar attiecībām. Protams var tupēt mājās, skatīties anime un gaidīt savu ideālo Chii, tā vietā lai dotos ārā un dzīvotu RL. QUOTE Tas mani netraucē jo pašreiz svarīgi ir nevis uzņemamās informācijas daudzums (kā tas bija kādreiz), bet gan spēja to filtrēt. Ko nozīmē nevienā citā meinstrīmā? Manuprāt jebkurā izpausmes / mēdiju veidā var atrast šo visu. Vienīgi tev varbūt rodas nekorekts priekštats reķinot kaut kādu iespējamo procentu cik tas viss aizņem no pārējā. Proti ieraugot 9 bildes ar nepilngadīgu meiteni un vienu dabasskatu sanāk ka 90% ir nepiedienīga rakstura.. un nevis secini ka varbūt konkrētais resurs ir vienkārši koncentrāts ar šada tipa materiāliem. Neesmu pirmoreiz ar pīpi uz jumta. Anime esmu skatījies daudz, taču paraduma pēc daudz uzmanības pievēršu zemtekstiem. Daudzi no šiem zemtekstiem man liekas morāli apšaubāmi un redzot, ka kaut vai šajā pašā lapā ir padaudz doujinshi ar mazām meitenēm, man radās jautājums vai es viens tāds. -------------------- |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 14:37 |