![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() |
Seven_of_zero |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 826 Joined: 30-March 04 From: Riga ![]() |
Atdošu 4 Kaķus , 1,5 menesi veci. Kaķene viņus bija slepusi kadu pusotru menesi.
2 kaķi ir Pelēk balti. 1 Meln balts, un 1 Peleks. Garspalvaini. Je ne jums pašiem tad varbut pazīstamiem vajag. Gaidu atbildes. ![]() -------------------- There is nothing imposible.
![]() |
![]() ![]() |
Seven_of_zero |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 826 Joined: 30-March 04 From: Riga ![]() |
Jautajumu par kaķu dzimumu drīz noskaidrošu.
Un par to ka Suns varetu ko sliktu nodarīt. Nu nezinu, nezinu. kautkā nav pieredzets. -------------------- There is nothing imposible.
![]() |
Kagome |
![]()
|
![]() Fire Rose ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 588 Joined: 19-March 05 From: guarding Hell's gates ![]() |
QUOTE(Seven_of_zero @ Sep 30 2005, 18:15) Jautajumu par kaķu dzimumu drīz noskaidrošu. Un par to ka Suns varetu ko sliktu nodarīt. Nu nezinu, nezinu. kautkā nav pieredzets. nu mans suns noteikti kakjeenu apeesti, jo tur kur es dziivoju daudz kakji dziivo uz ielas, un mans suns vnk nevar mieriigi paiet garaam kakjim, vinjai vajag noteikti padzenaat to nabaga kakji. -------------------- |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 18:06 |