![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() |
NOLF |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 90 Joined: 17-February 04 ![]() |
Katrs, kurš daudz maz nopietni ir skatījies anime, būs ievērojis, ka padaudz no anime tematikas ir saistīti ar gados stipri jaunu, tb, mazgadīgu meiteņu seksuālu pievilcību. Atliek paskatīties gandrīz jebkuru anime, kuras darbība notiek skolā (Azumanga Daioh ir izņēmums
![]() Atbilstošu tēlu anime ir pa pilnam. Kaut vai internets ir pilns ar loli fanārtu - atliek ieskatīties kaut vai te: http://otaku.lv/index.php?showtopic=25 Jautājums tāds, cienījamie otakieši, - jūs tas netraucē? Tb, erotiski mazgadīgu meiteņu zīmējumi un attēlojums anime/mangā? Atzīšos, ka mans viedoklis ir ka loli fanārts ir stipri slima būšana un apsēstība ar maigajām skolniecēm manī arī nekādu sajūsmu un labus secinājumus par Japānas sabiedrību (viņi galu galā ir tie, kuri anime pērk) neizraisa. Discuss. -------------------- |
![]() ![]() |
Shinobi-sama |
![]()
|
![]() Lost in own dreams ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 717 Joined: 22-August 04 From: Jelgava ![]() |
Te shitie te, runaataaji!!! Kas ir Real Life??? Izskaidrojiet man! Jei bogu, nedalec man ko juus sleepjat zem jeedziena 'Real Life'.
Kas tad ir shis taustaamais jeedziens, kuram vaidzeetu taa teikt manipuleet manu laimi/nelaimi. Reaalaa dziive, sakat.... Hmmm, dieva nav!!! Visi ticiigie ir gariigie kroplji, samaitaati fantazeetaaji, psihiski neliidzsvarotie. Kapeec? - juus prasat. Nu tad pieraadiet, dodiet man reaalos pieraadiijumus, taadus pieraadiijumus, kurus ar katru reizi paarlasot/paarchekojot/aptustot rodas vairaak skaidriibas/saprashanas, nevis katra reize uzdod vairaak jautaajumu, ja saaak iedziljinaaties. Religjija, juus sakat, kaads tam sakars ar Real Life?, ko tu te vispaar zhvadzi. Kaa kaads, vistieshaakais! Vinja eksistee, attiistaas, pielaagojas atkariibaa no pashreizeejaas sabiedriskaas domas. Vai vinja traucee shai taa sauktajai Reaalajai Dziivei? Itkaa jau nee, pat suportee. Visi shitie gariigie liideri, vai vinjiem ir reaalaa dziive? Shaubos! Ar anime un loli miileeshanu ir liidziigi. Taa ir muusu religjija, to cik dzilji mees esam iestigushi ir muusu pashu zinjaa. Vai Japaana tev spiezh iegaadaaties sho anime? Vai vinja tev kaut kaadaa meeraa spiezh masturbeet pie kawaii 13gadiigas meiteniites? Neatrodu nevienu legaalu punktu, kur japaana buutu kaut kaadaa meeraa centusies paplashinaat savu anime/hentai tirgu uzplijoties ar savu produkciju aarpus shiis valsts robezhaam. Driizaak gan pat notureet japaanas robezhaas. Lielaakais vairums Hentai produkcijas, tas ir speelju taa arii nekad netiks officiaali notulkotas, bet briinumainaa kaartaa vinjas celjo pa visu internetu. Un tikai shii pieaugoshaa popularitaate liek shiis speeles licenzeet arii aarpus Japaanas teritorijas. Ja godiigi tad loli hentai ir viens no pieprasiitaakajiem produkcijas paveidiem. Bija te taads shovs Imouto Jiru un Imouto de Ikou, shokeejoshi domaat, cik daudz cilveeku velk sho produkciju. Driznaks: Pagaidaam no tavas puses ir tikai atgainjaashanaas. Vieniigais saturiigais posts ar domaam bija tikkai pirmais. Pashlaik tu kaujies par saviem uzskatiem ar konkreetu cilveeku, un tas notiek ljoti smiekliigi. Jebkura veida viedoklju apmainja ir zinaamaa veidaa viedoklja uzspieshana, lai kaa tu arii atgainjaatos. Ja gribi paust savu viedokli un gribi lai to arii respektee tad luudzam taisi vienu 'quote' un vienu Textu. Pagaidaam tavi posti ne ar ko neatshkiras no Dombura raidiijuma. Ashi sagraabstiiti fakti (fakti paliek fakti) strupaas atbildees atgainjaajoties no tiem , kuriem nesaskan viedoklis ar taveejo. Ja gribeeji izteikt savu neapmierinaatiibu tad buutu aprobezhojies ar pirmo postu un peecaak centies nedaudz aizstaaveet savas uzrakstiitaas domas. Pagaidaam redzams, ka tev shii loli probleema stipri traucee dziiivot savu Reaalo Dziivi. Loli, taa ir jaapaanju probleema un mums galiigi netraucee, jo mees pagaidaam tikai pateereejam to, kas vispaar netika mums radiits. Tu esi tikai maleejais pateereetaajs. Tas, ka tev tas neliekas normaali, loli radiitaajus nekrata, vinji rada tiem, kam tas patiik. Nepatiik, neskaties, nepateeree to kas tev nemaz nav domaats. Pagaidaam tu lien iekshaa teritorijaa, kura galiigi nepaarklaaj tavu 'Reaalaas Dziives" aploku, un diezvai jebkad paarklaas. Tapeec atslaabsti, iedzer teeju/kafiju un nesatraucies par jaanjtaarpinju probleemaam mekleejot piemeerotu vietu kokona piishanai ![]() -------------------- ![]() |
NOLF |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 90 Joined: 17-February 04 ![]() |
QUOTE(Shinobi-sama @ Sep 30 2005, 19:31) Pēc publikas vēlēšanās pāreju uz vieglāk saprotamu atbilžu formātu, lai, pasarg dies, nerastos iespaids, ka neprotu diskutēt. Tu, Shinobi-sama, saki, ka mani neviens nespiež šo produkciju skatīties, patērēt utt. Tev ir taisnība - neviens mani nespiež. Es arī neskatos un manas necilās zināšanas šajā žanrā ir sagrābstītas pa ar anime saistītiem forumiem vazājoties. Tajā pašā laikā, man šķiet, ka gaišu prātu šeit ir pietiekami, lai sanāktu vismaz daudzmaz nopietna diskusija par kādu nopietnu ar anime saistītu tēmu. Tiklīdz tāda parādās, ierodas foruma veterāns un liek man aizvērties ![]() Redzi, diskusijas (šīs vai jebkuras) mērķis nav uzspiest otram savu viedokli, bet gan sekmēt domāšanas procesus, lai oponenti nonāktu paši pie savām domām/skaidrāk apzinātos savu viedokli. Tas, ko iesaki tu, nav diskusija - tā ir statiska viedokļu apmaiņa, no kuras labuma tikpat, cik no plākstera mironim. Atgriežoties pie temata par loli/maloļetkām, tā vairs nav tikai Japānas problēma. Redz, pats vēl pirms pāris postiem apjautājies pēc Tador kolekcijas. Kamēr tā nav mana darīšana, pie kā tu masturbē vai nemasturbē, man rodas jautājums - ko tu ar to kompensē un vai tu to apzinies ![]() Anime vākšana/skatīšanās ir viens no maniem hobijiem un mani nebeidz pārsteigt augstākminētā satura lielā izplatība anime scēnā. Tā met nelabu ēnu uz visu scēnu, radot negatīvus stereotipus par anime cienītājiem kā tādiem. Tas ir kā tas ietekmē manu "reālo dzīvi". Ceru, ka atbildēju uz tavu komentāru "kā pieklājas". -------------------- |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 14:37 |