![]() |
![]() |
Saiko |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 238 Joined: 12-February 04 From: planet 34r7h ![]() |
ko es darīju pēdējās 24h? ... spēlēju Ragnarok Online
![]() ![]() vispār jāsaka paldies kaarleenam par to ka informēja par šo open beta jā open beta ![]() -------------------- There is no one who loves pain itself, who seeks after it and wants to have it, simply because it is pain.
|
![]() ![]() |
Spectre |
![]()
|
![]() Hentai ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1008 Joined: 27-May 04 From: Bristol, UK ![]() |
AAhahaahahaaaa kaa man patiik CryRat posts .... it was about year ago .... shis stasts varetu saukties. Piedzima mazs novice ... turpmakos 2 meneshus es dzivoju ne shaja pasaulee =)) pecak bija partraukumi utt... visadu apstaklu deel, bet nu tagad ir sasniegts 70+ base levels Sniper (geimoju uz MOTR)
varu pateikt tikai vienu ja paskataas uz pavadiito laiku pie shii geima .... njaaa .... stundaas ja skaitiit ta laikam parak baisi uzmetiisies .. 3meneshi tiira 24/7 gameplaya ir tochna pavadiits.... -------------------- ![]() SPECTRE - Special Executive for Counter-intelligence, Terrorism, Revenge, and Extortion |
kaarleens |
![]()
|
![]() Hentai ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1150 Joined: 13-February 04 From: Jelgava ![]() |
QUOTE(Spectre @ Sep 30 2005, 14:18) AAhahaahahaaaa kaa man patiik CryRat posts .... it was about year ago .... shis stasts varetu saukties. Piedzima mazs novice ... turpmakos 2 meneshus es dzivoju ne shaja pasaulee =)) pecak bija partraukumi utt... visadu apstaklu deel, bet nu tagad ir sasniegts 70+ base levels Sniper (geimoju uz MOTR) varu pateikt tikai vienu ja paskataas uz pavadiito laiku pie shii geima .... njaaa .... stundaas ja skaitiit ta laikam parak baisi uzmetiisies .. 3meneshi tiira 24/7 gameplaya ir tochna pavadiits.... Spectre paaveero datumus ![]() http://motronline.com -------------------- PERVERTS HELPING PERVERTS
![]() |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 13:30 |