![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() |
Tigra2 |
![]()
|
![]() kawaii tora ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 2359 Joined: 19-August 05 ![]() |
Ir tāda lieta, kadaudz mani uzskata par nenormālu, dēļ tam ka es ticu tam, kam citi netic.es gribētu zināt kam tu tici un kam vari noticēt un kāda ir tava atieksme pret cilvēku, kas nav tāds kā tu. Es gribu zināt vai man ir jāārstējas, jo es redzu pārāk daudz. Un tas ir tik grūti, ja kāds tevi atstumj tikai tapēc, ka esi savādāka. Es esmu tik apjukusi, jo ir tik grūti neticēt tam ko tu redzi, es esmu neziņā,vai tiešām neviens mani nevar saprast. Ja netici nekam no minētā tad pasaki kam tu tici
-------------------- |
![]() ![]() |
Tigra2 |
![]()
|
![]() kawaii tora ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 2359 Joined: 19-August 05 ![]() |
Nuin, vai tu animefestā kādu dēmonu nevarētu cospleyot?
Tas ir kaut kas interesants. Par tiem digitālajiem cilvēkiem. Ja var jautāt kāda ir jūsu visu attieksme pret cilvēkiem,kuru ticība jums liekas absurda, vai jūs cenšaties pārliecināt cilvēku, ka viņa ticība ir blēņas?Kā dažs labs. es visstulbāk laikam izdarīju tad kad centos saprast to ko man cenšas ieskaidrot, bet man no tā ka es centos neticēt, tam kam es ticu, uznāca histērija, un tā sāpēja galva. ![]() -------------------- |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 18:08 |