![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() |
Tigra2 |
![]()
|
![]() kawaii tora ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 2359 Joined: 19-August 05 ![]() |
Ir tāda lieta, kadaudz mani uzskata par nenormālu, dēļ tam ka es ticu tam, kam citi netic.es gribētu zināt kam tu tici un kam vari noticēt un kāda ir tava atieksme pret cilvēku, kas nav tāds kā tu. Es gribu zināt vai man ir jāārstējas, jo es redzu pārāk daudz. Un tas ir tik grūti, ja kāds tevi atstumj tikai tapēc, ka esi savādāka. Es esmu tik apjukusi, jo ir tik grūti neticēt tam ko tu redzi, es esmu neziņā,vai tiešām neviens mani nevar saprast. Ja netici nekam no minētā tad pasaki kam tu tici
-------------------- |
![]() ![]() |
Shoune |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 119 Joined: 13-July 05 From: tagad uz kadu laiku parvacos uz Londonu... =( ![]() |
ehmm nu labi negribas atkal ar kadu sanaidoties, ta ka soreiz nerunasu ar skarbiem vardiem! =))
Taa, es nobalsoju par spokiem =)), nu nezinu,bet ir raditas documentalas filminas par spokiem un vispar gariem, es pats nesaprotu, bet cilveku gari paliek uz zemes dzivojot, bet nevis ka dzivi, bet atkartojas visu laiku, viena laika, viensu n tas pats, piem. katru nakti 1 vins iet virtuvi pakal maizitem, un ta katru nakti... Man Brackas Draygs stastija, ka vins kojas dzivojot(10 gadus atpakal), ka vins sajuta spoku,(to izstastisu Tusa) =))) Runajot par Dieviem, katram ir savs viedoklis par Dievu, viens saka ka vinu nav, viens saka ka ir, tresais kaut ko citu, bet isteniba intrasanti, man Vecaki stastija ka vini doma par Dievu... "Tada ka Dieva nav, bet ir tads(augstu kosmosa(kautkur)) kamols, kur visas mirusas dveseles saiet kopa un veido lielu Bumbu, kur viens no Augstakiem Spekiem rada katrai jaunajai dveselei kur iet, kur iemiesoties, Karo4e kur sakt jaunu dzivi, tapec ir cilveki kuri aizraukusi uz Kadu valsti(kaut vini tur nekad nav bijusi) stasta ka te ir bijis tas un tas, un pec sajutas, parada ka te agrak bija tas un sitas, un izradas ka ta ari ir bijis... =))) Istneiba baigi intrasanti, jap Ciplanetiesi ari eksiste, bet cik liels ir Kosmos ? vai vina figura ari ir tik apakal ka zemei ? Murgs varbut tas Galatikas ir tuksosiem, varbut mes ejam ka mazas dalinas(mikrobi), kurus peta kads augstaks speks ? =DD sorry sorry aizravos... =) Lasot par Relegijam, ka saku lasit, ta nevaru beigt lasit vel ilgi, baigi intrasanti, gan par vecakiem diviem, gan apr sitiem Satanistiem.. =D -------------------- ![]() |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 18:06 |