![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() |
Tigra2 |
![]()
|
![]() kawaii tora ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 2359 Joined: 19-August 05 ![]() |
Ir tāda lieta, kadaudz mani uzskata par nenormālu, dēļ tam ka es ticu tam, kam citi netic.es gribētu zināt kam tu tici un kam vari noticēt un kāda ir tava atieksme pret cilvēku, kas nav tāds kā tu. Es gribu zināt vai man ir jāārstējas, jo es redzu pārāk daudz. Un tas ir tik grūti, ja kāds tevi atstumj tikai tapēc, ka esi savādāka. Es esmu tik apjukusi, jo ir tik grūti neticēt tam ko tu redzi, es esmu neziņā,vai tiešām neviens mani nevar saprast. Ja netici nekam no minētā tad pasaki kam tu tici
-------------------- |
![]() ![]() |
edg |
![]()
|
![]() limpene grauž aknas ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 2899 Joined: 17-February 04 From: PM ![]() |
QUOTE(Tigra2 @ Sep 30 2005, 20:22) es gribētu zināt kam tu tici un kam vari noticēt un kāda ir tava atieksme pret cilvēku, kas nav tāds kā tu. Triis lieliski jautaajumi! Kam es ticu? Ticiiba ir ljoti stiepjams jeedziens. Bet, ja vajag iisi, tad - nekam un reizee visam. Es nenoliedzu neko, kas nav pretrunaa ar logjiku. Bet taa kaa patiesiibu nevar pieraadiit, tad nekam arii neticu 100%. Viss kas var buut. Tomeer, lai vareetu normaali dziivot, es "piesienos" ticiibai zinaatnei, moraalei, eetikai u.c. vispaarpienjemtiem principiem. Kam varu noticeet? Jebkam un nekam. Tu man staastiisi, ka sunji ir citplaneetieshi, kas muus noveero, un es noticeeshu. Kaapeec gan ne? Uzreiz izveidojas atsevishkja pasaules aina, kuraa sunji ir citplaneetieshi, ar daudzaam varbuutiibaam, kaapeec mees to neesam pamaniijushi, vai dazhi ir, citi nav u.t.t. u.t.jpr. Interesanti. Tajaa pashaa reizee es neatdoshu savu galvu par kaadas konkreetas lietas patiesuma nenoliedzamiibu. Kaada ir mana attieksme pret cilveeku, kas nav taads kaa tu? Nezinu nevienu cilveeku ar labveeliigaaku attieksmi. Tu vari ticeet cilveeku slepkavoshanai un es tevi uzklausiishu kaa cilveeku, meegjinaashu saprast, diskuteet. Tajaa pashaa laikaa cieniishu tavu viedokli, ja tas nebuus nelogjisks. Aizspriedumu ir maz. Tigra2 Iesaku tev veelreiz izlasiit, ko jau tev rakstiiju. Arii, ja tev liekas, ka tas uz tevi neattiecas, padomaa. Es, personiigi, neredzu neko pret sarunaashanos ar kokiem vai buutneem, kuru klaatbuutni redz vai kaut tikai sajuut tuvumaa. Gluzhi otraadi - tas ir ljoti interesanti un es cienu speeju dariit ko tik neparastu citu cilveeku tuvumaa. Cilveeku neizpratnei pret tevi ir daudz iemeslu, kuri paarsvaraa, diemzheel, ir gruuti mainaami. Ar to var meegjinaat ciiniities shauraa personu lokaa, tas arii viss. Taatad - sadziivo ar to vai atsakies no gariem. Aa, jaa - vai atrodi savu domubiedru kompaaniju, kuru viduu tad arii uzturies, ignoreejot paareejo sabiedriibu. Tev ir jaaizveelas. Ko tu no savas dziives veelies, kaa tu izteelojies? Kas notiks, ja tavas domas veelaak dziives gaitaa mainiisies? Kaadas buus tavas iespeejas normaali dziivot, ja tu mainiisi savus uzskatus? Ko tu veelies izdariit savaa dziivee, ko veelies ieguut? Kaa tu to domaa ieguut? Kaa tavas attieciibas ar gariem tev var trauceet? Ko tu vari dariit lietas labaa? Atrodi atbildes un jautaajumiem un viss buus kaartiibaa. Tikai tu pati zini, ko veelies no savas dziives un cik daudz esi speejiiga dariit, lai to piepildiitu. Un, ja nezini, tad izdomaa. No taa arii izrietees paareejaas atbildes. Ceru, ka izlasiiji ![]() -------------------- Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
Disclaimer: Viss manis teiktais ir apshaubaams manis pasha no gaisa uzpuusts un uz punjkjiem balstiits viedoklis. |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 18:06 |