![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() |
NOLF |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 90 Joined: 17-February 04 ![]() |
Katrs, kurš daudz maz nopietni ir skatījies anime, būs ievērojis, ka padaudz no anime tematikas ir saistīti ar gados stipri jaunu, tb, mazgadīgu meiteņu seksuālu pievilcību. Atliek paskatīties gandrīz jebkuru anime, kuras darbība notiek skolā (Azumanga Daioh ir izņēmums
![]() Atbilstošu tēlu anime ir pa pilnam. Kaut vai internets ir pilns ar loli fanārtu - atliek ieskatīties kaut vai te: http://otaku.lv/index.php?showtopic=25 Jautājums tāds, cienījamie otakieši, - jūs tas netraucē? Tb, erotiski mazgadīgu meiteņu zīmējumi un attēlojums anime/mangā? Atzīšos, ka mans viedoklis ir ka loli fanārts ir stipri slima būšana un apsēstība ar maigajām skolniecēm manī arī nekādu sajūsmu un labus secinājumus par Japānas sabiedrību (viņi galu galā ir tie, kuri anime pērk) neizraisa. Discuss. -------------------- |
![]() ![]() |
Shinobi-sama |
![]()
|
![]() Lost in own dreams ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 717 Joined: 22-August 04 From: Jelgava ![]() |
QUOTE(driznaks @ Sep 30 2005, 19:20) QUOTE(Shinobi-sama @ Sep 30 2005, 19:31) Atgriežoties pie temata par loli/maloļetkām, tā vairs nav tikai Japānas problēma. Redz, pats vēl pirms pāris postiem apjautājies pēc Tador kolekcijas. Kamēr tā nav mana darīšana, pie kā tu masturbē vai nemasturbē, man rodas jautājums - ko tu ar to kompensē un vai tu to apzinies ![]() Anime vākšana/skatīšanās ir viens no maniem hobijiem un mani nebeidz pārsteigt augstākminētā satura lielā izplatība anime scēnā. Tā met nelabu ēnu uz visu scēnu, radot negatīvus stereotipus par anime cienītājiem kā tādiem. Tas ir kā tas ietekmē manu "reālo dzīvi". Ceru, ka atbildēju uz tavu komentāru "kā pieklājas". Hmm, kamdeelj pr0n vispaar tiek radiits? Kamdeelj tiek radiitas speelees? Kaadeelj vispaar kas tiek kolekcioneets? Kas ar to tiek kompenseeets? Densha Otoko esi redzeejis? Tur vienaa no epaam tiek mineets, ka esot par otaku, paiet zinaams laiks, liidz tev vairs neuztrauc, ko par tevi domaa paareejaa sabiedriibas dalja. Nu tad redzi, man piemeeraam galiigi nesatrauc ko domaa citi. Ja kaads saak njirgaaties, tad es tik pat labi varu to dariit par vinja hobiju, un tici man, jebkuru hobiju var apnjirgt un izsmiet, nolikt taa ka maz neliekas. Ja vinjam buus vienalga, tad no manas njirgaashanaas nekaadas jeegas nebuus. Ja tu satraucies un njemsi pie sirds kaa par tevi domaas stereotipiskais ne'otaku, tad tev nebuus viegla dziive. Taa nav sava lepnuma aizstaaveeshana, taa ir bezspeeciiba kompleksa priekshaa. Katram savs jaajamais zirdzinjsh no kura nokaapt ar laiku kljuust gruutaak un gruutaak. Cits visu muuzhu pavada komplekseejot, cits utilizee sho zirdzeli un ar laiku jaaj ar diviem guustot neatsveramu gandariijumu. Ja tev saak likties ka tavs eerzeliks saak kljuut liidziigs muulim riesta laikaa, tad kaap nost un ej ar kaajaam. Em, viskarstaakaas diskusijas parasti norisinaas starp loli piekriteejiem un lielo tesmenju cieniitaajiem. Ir naacies saskarties ar sho flame. Un diemzheel, loli piekriteeji parasti uzvar shiniis diskusijaas, jo tesmenja fanaats taalaak par dogmu apgraabstiishanu netiek. Tieshi tapee loli cieniitaaji ir vismieriigaakie savas komuunas utilizeetaaji, ja kaads piesienas, tad mieriigi apskaidro. Ja nu tomeer nespeej atshuuties aiz mazjaudiigas pelekaas vielas darbiiibas vai ariii vinjam uzskati ja ir dzelzhu liimenii ieklemmeeti no sabiedriibas puses (taa saaciit shaadi cilveeki dziivo taa kaa ir noreguleeti sociaalie dzhamperiishi), tad taadus vienkaarshi pasuuta nafig, ignoreejot un banojot no atieciigajiem forumiem. P.S. Miegs uznaaca...... -------------------- ![]() |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 14:37 |