![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() |
Tigra2 |
![]()
|
![]() kawaii tora ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 2359 Joined: 19-August 05 ![]() |
Ir tāda lieta, kadaudz mani uzskata par nenormālu, dēļ tam ka es ticu tam, kam citi netic.es gribētu zināt kam tu tici un kam vari noticēt un kāda ir tava atieksme pret cilvēku, kas nav tāds kā tu. Es gribu zināt vai man ir jāārstējas, jo es redzu pārāk daudz. Un tas ir tik grūti, ja kāds tevi atstumj tikai tapēc, ka esi savādāka. Es esmu tik apjukusi, jo ir tik grūti neticēt tam ko tu redzi, es esmu neziņā,vai tiešām neviens mani nevar saprast. Ja netici nekam no minētā tad pasaki kam tu tici
-------------------- |
![]() ![]() |
Tsukino |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 296 Joined: 24-April 05 From: Hinata-sou ![]() |
Miiljie... kapee es neredzeeju taadu ticiibu kaa Anime? Atkariigais me. Tad es gribeeju pajautaat- Tigra2, kam iisti tu tici- tam nereaalajam, ko redzi, vai taadiem muudziem kaa Piikja daama, Ruukjiitim, kas nes veiksmi utt. vai mosh creepy stuff, kas nava redzeets? un last... vai tu visp zini ko redzi... *ne-uzbrauciens* sorry, ja likaas ka uzbraucu...
-------------------- ![]() Insanity: a perfect rational adjustment to an insane world. |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 18:06 |