![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() |
Shaisuke |
![]()
|
![]() shinigami ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: NERV Posts: 685 Joined: 3-January 05 From: LV ![]() |
Akdies.... Es sodien atradu vienu ideaalu linku. Skatiit seit. Tas ir atkal modee atgriezies Japaanju gjeerbshanaas stils Decora. Nu vnk ideaali. Juusu domas? *new obsession*
~BN~ -------------------- ![]() |
![]() ![]() |
+Chibi+ |
![]()
|
![]() (yaoi) rota 69 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Kaigan Valde Posts: 2066 Joined: 10-September 04 From: sky ![]() |
viss jau ir baigi forši, kawaii utt., but i could never dress like that. Saksim ar to, ka es hroniski ienīstu rozā krāsu. Paciest var rozā/melns. Bet arī tas tikai īpašos gadījumos.
Meitenes jau izskatās nu ļoooooti labi, taču tās vēdera somiņas man nesimpatīzē. Too much jewlery in general. Don't like jewlery. Don't like PLASTIC jewlery. Bet zeķes+kedas+rūtaini svārki = 100% perfect. Būtu nauda, noteikti drusku kopētu šito stilu.. Tācu mana māte man to ļoti pārmestu, un tā kā viņa ir vienīgā, kas interesējas par jaunu drēbi iegādi man , man ir jārespektē arī viņas vēlmes un jāveido same old boring kompromiss. Her styles, my colours. -------------------- ![]() |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 20:03 |