![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() |
Shaisuke |
![]()
|
![]() shinigami ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: NERV Posts: 685 Joined: 3-January 05 From: LV ![]() |
Akdies.... Es sodien atradu vienu ideaalu linku. Skatiit seit. Tas ir atkal modee atgriezies Japaanju gjeerbshanaas stils Decora. Nu vnk ideaali. Juusu domas? *new obsession*
~BN~ -------------------- ![]() |
![]() ![]() |
ShinChan |
![]()
|
![]() ultrafilozofs ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1808 Joined: 18-February 04 From: durdom ![]() |
Pirmajā saitā redzētais ir IMO kičīgs un bezgaumīgs, taču atšķirībā no daža laba es satiekot uz ielas šādi tērptus cilvēkus neizvirstu rupjībās un nesāktu vīkstīt dūres.
Diskusijā kas izvērtās pēc tam man iepatikās vārdi lternatīvs, atšķirīgs, pelēkā masa (no kuras noteikti ir jāizdalās). Kādas muļķibas jūs runājat. Sekojot jūsu loģikai es būtu alternatīvisma kalngals, ja uzlikt sev uz galvas sakaltušu govs pļeku un kails izbristu cauri Vecrīgai. Kāpēc tik ļoti jākoncentrējas uz apģērbu, man allažiņ ir licies, ka cilvēks savu unikalitāti un atškirīgumu ir paudis un pierādījis vārdos un rīcībā. Tas ka kāds pārejas vecumā (protams, esmu redzējs, 40 gadīgas rozā ietērpušās dāmas, bet ticiet man tas skats ir atbaidošs) ir aizdomjies uzvilkt adītas pusgarās zeķes, kedas, svārkus skotu rakstā un uzkabinājis uz somas vai kakla bezgaumīgu pikačū līdzenieku par neko alternatīvu neliecina. Līdzīgi kā ar mūsu jauniceptajiem reperiem, kas sakarina ķēdes, sasien lakatus, rahītiski loka pirkstus, bet savā dzīvē ar tādu lietu kā ielu bandas (es nerunāju par puņķainiem aliņu piešukušamies smerdeļiem, kas sevi apzīmē par baigo gang), bandu kari, ieroči, un rēta no vienas auss līdz otrai nav redzējuši un visticamāk arī neredzēs, jo izaugs no problemātiskā vecuma un tā pat kā visi parējie sāks ģērbties kā "pelēkā masa". To pašu var treikt arī apr cilvēkiem, kas repu izpilda. Mani smīdina mēģinājumi kaut ko kaut kam pierādīt ar apgērbu, aksesuāriem un frizūru. Tas ir tā pat kā spriest par māju pēc tās fasādes. Lai kā kāds mēģinātu ieborēt, ka apgērbs ļoti tieši raksturo cilvēka būtību, neskaitāmas reizes esmu pārliecinājies par pretējo. Bet protams, apģērba nozīmi noliegt nevar. -------------------- Es esmu, kas es esmu
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 20:03 |