![]() |
![]() |
Shaisuke |
![]()
|
![]() shinigami ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: NERV Posts: 685 Joined: 3-January 05 From: LV ![]() |
Es tik intereses peec... Vai kaadam no otaku patiik shii grupa un ja jaa, tad kuras ir miiljaakaas dziesmas?
*Wub* Hyde *Wub* -------------------- ![]() |
![]() ![]() |
Shoune |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 119 Joined: 13-July 05 From: tagad uz kadu laiku parvacos uz Londonu... =( ![]() |
da nu Larc~en~ciel ir loooti daudz forsas dziesmas, piem. "Driver`s high", nu protams neviens jau no GTo openingu atcereties nevar vai ne ? + vel "Spirit Dreams Inside," un vel loooti daudz citas forsas, esmu grupas fans, Janvari kad brauksu uz gadu prom, 100% pirmais ko jaunajau klasei ar cienu teiksu Larc~en~ciel ir viss labakais =D
-------------------- ![]() |
Shinya |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 151 Joined: 30-September 05 From: Dir en Grey-land ![]() |
Ja godiigi neesmu daudzas dziesmas dzirdeejusi, taadeelj vis driizaakais spriezhju nepareizi, bet man vinji tiiri labi patiik, un cik no zinaamajaam vis miiljaakaas ir "blurry eyes" un maby kaads no jaunajiem gabaliem "killing me" vai/un "new world"...
![]() -------------------- ![]() ~~~Taion~~~ |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17 June 2025 - 08:30 |