![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() |
Shaisuke |
![]()
|
![]() shinigami ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: NERV Posts: 685 Joined: 3-January 05 From: LV ![]() |
Akdies.... Es sodien atradu vienu ideaalu linku. Skatiit seit. Tas ir atkal modee atgriezies Japaanju gjeerbshanaas stils Decora. Nu vnk ideaali. Juusu domas? *new obsession*
~BN~ -------------------- ![]() |
![]() ![]() |
Ghoul |
![]()
|
![]() Koutaishi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: weirdo Posts: 1300 Joined: 5-October 04 From: Choppah! ![]() |
Nu man personiigi nepatiik, paaraak krasaini. Bet ja cilveekam patiik, tad luudzu.
Kaa jau agraak teicu galvenais lai tu patiktu pats sev. Bet citu viedoklid arii ir svariigs, dziive var kljuut gruutaaka, ja citi domaa, ka tu esi cirvis ( ticiet man ![]() QUOTE(ReD_FoXy @ Sep 29 2005, 19:44) aprobezhoti snoobi kaa shoune shobriid izceljas jo manupraat ikviens iists otaku izceljas ne tikai ar to ka skataas multenes [apkaarteejo uztveree] un klausaas muuziku kurai vaardus nesaprot kameer netaver vaardniicu, bet veel arii ar to ka dazhkaar uzvelk kko galiigi crazy... Otakieshi izceljas ar visu - ar savu dziljaako buutiibu... Taapeec shkjiet ka es leenaam saakshu ieviest to stilu... ![]() daudzi shinii topikaa tika saukti par aprobezotiem, bet taadi mees esam, mums mosh nav saprotama citas kultuuras. Nesaprotu kaapeec tagad vajadzeetu skriet un gjeerbties taa kaa japaanji??? Tikai taapeec lai paraadiitu, ka tu esi citaadaaks, speejiigs atshkjirties??? Kaada jeega??? Es uzskatu sevi par iistu otaku, bet skatos tikai multenes, jrocku neklausos, neko crazy nevelku. Vieniigais kas japaanju kultuuraa man liekas pievilciigs ir anime. Es iisti nesaprou kaada ir Otaku buutiiba, kaads paskaidros??? ![]() |
Shaisuke |
![]()
|
![]() shinigami ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: NERV Posts: 685 Joined: 3-January 05 From: LV ![]() |
QUOTE(S.U.D @ Oct 2 2005, 14:38) daudzi shinii topikaa tika saukti par aprobezotiem, bet taadi mees esam, mums mosh nav saprotama citas kultuuras. Nesaprotu kaapeec tagad vajadzeetu skriet un gjeerbties taa kaa japaanji??? Tikai taapeec lai paraadiitu, ka tu esi citaadaaks, speejiigs atshkjirties??? Kaada jeega??? Es uzskatu sevi par iistu otaku, bet skatos tikai multenes, jrocku neklausos, neko crazy nevelku. Vieniigais kas japaanju kultuuraa man liekas pievilciigs ir anime. Es iisti nesaprou kaada ir Otaku buutiiba, kaads paskaidros??? ![]() Taapeec, ka liela dalja otaku bezmaz vai *worship Japan*, bet tikai tiktaal kameer tas ir Japaanaa. Kad tas saak paraadiities Latvijaa tad tas redz saak palikt pretiigi/drausmiigi/shausmiigi un visaadi citadi nepienjemami, jo mees redz esam mazaa Latvija un nevaram atljauties to ko atljaujas lielie, varenie japaanji. Plus veel par to ubergotismu. Tieshi taa Krix. 'gootiskajiem' otaku apgjeerba normas robezojas ar Malice Mizer un Moi Dix Mois. Kad kaads no vinjiem saak klausiities/gjeerbties, teiksim, to pashu GacktJOB tvai Miyavi tad uzreiz tas ir negotiski. Blah. Luuk tas jau ir pokemonisms. ~BN~ -------------------- ![]() |
Ghoul |
![]()
|
![]() Koutaishi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: weirdo Posts: 1300 Joined: 5-October 04 From: Choppah! ![]() |
QUOTE(Shaisuke @ Oct 3 2005, 12:55) Taapeec, ka liela dalja otaku bezmaz vai *worship Japan*, bet tikai tiktaal kameer tas ir Japaanaa. Kad tas saak paraadiities Latvijaa tad tas redz saak palikt pretiigi/drausmiigi/shausmiigi un visaadi citadi nepienjemami, jo mees redz esam mazaa Latvija un nevaram atljauties to ko atljaujas lielie, varenie japaanji. ~BN~ Luuk tas jau ir mulkjiigi, safanoties par valsti. Bet kameer tas viss nav ienaacis Latvijaa, tas ir kkas intiims, ar ko tu vari savaa nelielajaa draugu barinjaa pafanot, kad tas jau saak palikt populaari tev tas saak nepatikt. Nedomaaju, ka nevaram aljautie jo esam mazaa Latvija, latvieshi ir iedomiiga tauta, taapeec, tas, manupraat, atkriit. Un tu tikuntaa neatbildeeji uz manu jautaajumu, kaapeec tas ir nepiecieshams???? ![]() |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17 June 2025 - 02:19 |