![]() |
![]() |
direktors |
![]() ![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Banned Posts: 115 Joined: 29-August 05 ![]() |
laukā no rīta,
kad ārā ir rasa, sienāzis sēž pļavā un kuli kasa. This post has been edited by direktors: Nov 10 2005, 00:56 |
![]() ![]() |
ShinChan |
![]()
|
![]() ultrafilozofs ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1808 Joined: 18-February 04 From: durdom ![]() |
Nu jā, nākas vien piekrist. Ja šai forumā netika pieļauta guro sadaļa, tad domāju arī literāri apcerējumi, kas smagi un naturāli apraksta fizisku vardarbību pret bērnu, būtu jāievieto vismaz ar brīdnājuma tekstu, lai neizlasa, kāds, kuram šis skats iespējams vēl naktī murgos rādīsies. Man principā tas netraucē, tā pat, kā man netraucētu guro sadaļa, taču ne visiem ir tik sajātas smadzenes kā man
-------------------- Es esmu, kas es esmu
|
Tigra2 |
![]()
|
![]() kawaii tora ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 2359 Joined: 19-August 05 ![]() |
QUOTE(ShinChan @ Sep 1 2005, 21:32) Nu jā, nākas vien piekrist. Ja šai forumā netika pieļauta guro sadaļa, tad domāju arī literāri apcerējumi, kas smagi un naturāli apraksta fizisku vardarbību pret bērnu, būtu jāievieto vismaz ar brīdnājuma tekstu, lai neizlasa, kāds, kuram šis skats iespējams vēl naktī murgos rādīsies. Man principā tas netraucē, tā pat, kā man netraucētu guro sadaļa, taču ne visiem ir tik sajātas smadzenes kā man Eu, man nav sajātas smadzenes, bet tas mani tik un tā neietekmē, astoņi kustoņi mani ietekmēja vairāk, pat murgoju par tiem sivēniem -------------------- |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 11:25 |