![]() |
![]() |
direktors |
![]() ![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Banned Posts: 115 Joined: 29-August 05 ![]() |
laukā no rīta,
kad ārā ir rasa, sienāzis sēž pļavā un kuli kasa. This post has been edited by direktors: Nov 10 2005, 00:56 |
![]() ![]() |
ShinChan |
![]()
|
![]() ultrafilozofs ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1808 Joined: 18-February 04 From: durdom ![]() |
QUOTE(edg @ Oct 4 2005, 08:37) QUOTE(Tigra2 @ Oct 3 2005, 21:07) Eu, man nav sajātas smadzenes, bet tas mani tik un tā neietekmē, astoņi kustoņi mani ietekmēja vairāk, pat murgoju par tiem sivēniem Vecums daudz noziimee. Mani nenormaali ietekmeeja multeniite "Skudrinja Tipa" savaa laikaa. To noteikti var just. Btw, astonji kustonji man visspeeciigaak palika galvaa fragments par Lielo Zaljo Mushu. Bet tas viss ir tiirs offtopic. Diži prāti kā vienmēr domā vienādi. Man arī tajā uz Ojāra Vācieša dzejoļiem veidotajā multenē, bērnībā lielākās šaumsas iedvesa Lielās Zaļās mušas bēres. Vispār tā multene man liekas tāda sirreāla, kaut kas uz Ezīti miglā. Astoņi kustoņi, astoņi kustoņi, kas tos astoņus kustoņus pirks?.....Zirgs ...bet ziiiiiiiiiiirgam nav naaaaaaaaaaaudas! -------------------- Es esmu, kas es esmu
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 11:53 |