![]() |
Cienījamie, pirms aizsākat jaunu tēmu par kādu seriālu vai filmu, pārbaudiet, vai tāds pavediens jau nav izveidots. To var izdarīt vai nu šeit vai arī izmantojot meklēšanu.
![]() |
Shoune |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 119 Joined: 13-July 05 From: tagad uz kadu laiku parvacos uz Londonu... =( ![]() |
nu taa es nezinu, te dazi kaut kadas anime par gejiem skatas, dazus velns vins zin, kurus pat 7 gadigi berni skatas, bet laikam par tadu ka Final Fantasy Advent Children VII, izskatas ka neviens nav dzirdejis...
Es so jau redzeju uz PSP, bet nu labi, varu iepriecinat FF fanus pec 7 dienam 35 min un 20 sek. iznaks FF DVD formata, un ari torrentos... taaa rekur ir adrese, neesmu vainigs ja nesaprot Japanu valodu, bet tur ir traileri kurus var paskatities, bet ja te neviens nesaprot ko tur runa tad vismaz uz Bilditem var paskatities =)) http://www.square-enix.co.jp/dvd/ff7ac/ -------------------- ![]() |
![]() ![]() |
Ghoul |
![]()
|
![]() Koutaishi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: weirdo Posts: 1300 Joined: 5-October 04 From: Choppah! ![]() |
QUOTE(archaxyz @ Oct 11 2005, 10:53) peedeejaa cinja, bija forsha liidz paraadiijass Sephiroth, vnk ciinja notika tumsaa un dazreiz neko nevareeja saskatiit, un chari pilniigi lidoja un no akrobaatikas iipashi daudz nebija. tik un taa ciinja bija superiiga. Njaa limits rulleeja. Man forshaakaa liekas ciinja mezaa...... QUOTE(Tjen @ Oct 11 2005, 17:41) Blizzard...humphhh....shaubos vai blizardieshi teretoes tik daudz lai sataisitu kadu 3danime... ![]() Un ja pat vinji sataisitu ... tas nebutu tik izplatits... ![]() Un vel kas...Es sapratu to ka square-enixsieshi gandriz atraidija blizardieshus kad vinji ierads tokio game parade... ![]() Pec ta var saprast tikai to ka starp vinjiem ir ''naidinsh'' ![]() ![]() ![]() ![]() Nu jaa, sakot, ka vinjiem tas nav nepiecieshams es domaaju, ka vinji neteereetos. Shaubos, ka tas nebuutu tik izplatiits, Blizzard ir tikpat populaars kaa Square. Nu jaa naids laikam pastaav, tip konkurenti..... |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 15 June 2025 - 11:58 |