![]() |
![]() |
Duarh |
![]()
|
Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 97 Joined: 9-April 04 From: Portland OR USA ![]() |
Nu luuk. Vajadzeetu noorganizeet privaatu anime skatiishanaas pasaakumu forum memberiem (privaatu taadeelj, ka tad buutu DVD home use princips un nevajadzeetu nekaadus permissionus). Buutu interesanti gan satikties (ja buutu veeleshanaas, vareetu arii apvienot ar anime filmas meetingu pirms skatiishanaas), gan normaalaa kvalitaatee paskatiities anime. Gan jau visaadiem memberiem ir visaadi DVD - vajadzeetu tikai ar kaadu sarunaat vai nu projektoru un ekraanu, vai arii taadu lielaaku TV. It kaa jau kaadas pazinjas ar projektoriem man ir; varbuut citi forumieshi arii zina iespeejas; gan jau kaut ko vareetu sarunaat. Interese buutu?
DVD zinjaa pats piedaavaaju Crest of the Stars (visas 13 epizodes) + pirmaas 9 epizodes no Banner of the Stars (peedeejais disks veel man nava). Crest of the Stars ir viens no labaakajiem sci-fi anime (bez mechaam, bet ar politiku & character developmentu), ko vispaar esmu redzejis, taa kaa domaaju, ka visiem, kas nav skatiijushies, buutu veerts. Veel man ir arii Metropolis DVD, kas gan bija redzams gan Arsenaalaa, gan nopeerkams arii Latvijaa, taa kaa tas varbuut nebuutu tik interesanti. Labaakais laiks jau droshi vien buutu kaada nedeeljas nogale. Domas, ieteikumi? -------------------- 世界を革命する力を
この我がに返してもらう! |
![]() ![]() |
Sigfa |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: ALK Posts: 2738 Joined: 17-May 04 From: Starp pudelēm un četrām sienām ![]() |
ja skolaa, tad kaa tad paliek ar aparatuuru?
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 11:42 |