![]() |
![]() |
Yume |
![]()
|
![]() challenger ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 3875 Joined: 4-March 04 ![]() |
Tātad, kā es domāju, no tiem 4 civēkiem, kas 7 no rīta aibrauca ar mašīnu neviens vēl pie interneta netika. Tādas te būs jauns topiks, kas tiek veidots cienijamo biedru spamam par to kā gāja tusā.
Es personīgi pašlaik domāt negribu, tāoēc atturēšos no komentāriem. -------------------- ![]() |
![]() ![]() |
ShinChan |
![]()
|
![]() ultrafilozofs ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1808 Joined: 18-February 04 From: durdom ![]() |
Katram tika tas, ko pats vēlējās. Tā kā mani miega rūķis visu pasākuma laiku nemitīgi lauza nost (taču tā līdz galam nolauza tikai uz pāris stundām) izvēlējos savam aktivitātes līmenim atbilstošu nodarbi zolīti. Un protams jaunās "Harry Potter the real story" mangas zīmēšanu. Cerams, ka latsguru, tiko atkopsies no svinībām ievietos pusgatavo materiālu art sadaļā.
Kopumā viss bija ok, ja neskaita lietu (nu, to kas līst no gaisa), kuram, kā man šķiet bija īpašs naids pret mūsu kompāniju. P.s. Lielais cieņas un apbrīnas apliecinājums Shaisukei, kura kā atspole skraidīja pa māju un rūpējās par katra labsajūtu un gadīgi sedza "kritušos". Appuišot tādu baru nav joka lieta. -------------------- Es esmu, kas es esmu
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 07:48 |