![]() |
![]() |
Yume |
![]()
|
![]() challenger ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 3875 Joined: 4-March 04 ![]() |
Tātad, kā es domāju, no tiem 4 civēkiem, kas 7 no rīta aibrauca ar mašīnu neviens vēl pie interneta netika. Tādas te būs jauns topiks, kas tiek veidots cienijamo biedru spamam par to kā gāja tusā.
Es personīgi pašlaik domāt negribu, tāoēc atturēšos no komentāriem. -------------------- ![]() |
![]() ![]() |
Zuzix |
![]()
|
![]() mitsukai kogun ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 610 Joined: 8-April 05 From: vietā, kur sapņi piepildās ![]() |
Saku godiigi - man patika (tochka) Tas bija tas (komats) kas man bija wajadziigs (tochka) Wieniigi zheel (komats) ka nebija taadas istabas (komats) kur wisi buutu wareejushi kopaa saliist (komats) jo no wienas puses bija zheel (komats) ka tauta gandriiz uzreiz sadaliijaas taados kaa barinjos (tochka) Tajaa gan bija arii sawi plusi (komats) jo es wareeju wienkaarshi celjot pa wisiem barinjiem un justies labi (tochka tochka tochka)
Kopumaa pasaakums izdewies (tochka) Paldies Jancim un Ji par pastaigu wienos naktii (tochka) Wisai tautai (komats) ka mani pacieta (tochka) Aivvv & Kiki & Soirvakt par lielisko cosplay (tochka) Te gan wairaak jaapasakaas Kimai (Za4peedinjai) par to (komats) ka winja sho showu uzriikoja - sakraasoja muusu "meiteniites" ^^ Ceru (komats) ka weel kaadreiz tas wiss atkaartosies ^^ (tochka tochka tochka) Man ir radies jautaajums - Kaadi iespaidi ir cilweecinjiem (komats) kas uz shaadu otaku pasaakumu bija pirmo reizi (jautaajuma ziime) P.S. Par taam tochkaam - Saweejie sapratiis (tochka tochka tochka) Hahaha (tochka) ![]() -------------------- *http://im-games.lv/
*ja nepieciešamas telpas pasākumiem vai/un pasākumu vadītāji - dodiet ziņu ;] |
edg |
![]()
|
![]() limpene grauž aknas ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 2899 Joined: 17-February 04 From: PM ![]() |
QUOTE(Zuzix @ Oct 16 2005, 18:02) Man ir radies jautaajums - Kaadi iespaidi ir cilweecinjiem (komats) kas uz shaadu otaku pasaakumu bija pirmo reizi (jautaajuma ziime) Bija taada sajuuta, ka visi ir, ja ne seni draugi, tad izbijushie klasesbiedri. Lielaakaa dalja bija draudziigi cilveeki. Daudzi bija neaktiivi, bet tomeer draudziigi. Ljoti patiikami. Daudzi cilveeki dziivee ir savaadaaki, nekaa forumaa izliekas. Un atklaajas foruma apsleeptie talanti - piemeeram, ShinChan ziimeetprasme. Man par paarsteigumi, daudzi cilveeki uz shaadu pasaakumu bija pirmo reizi. Tas kaut kaa uzlaboja pashsajuutu, ka ne es vieniigais. Noteikti bija taa veerts. Ja kaads palika maajaas, tad uz naakamo iesaku, ja ne uzreiz, tad paleenaam ar ETM iedzert un vinjsh jau izskalos smadzenes. -------------------- Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
Disclaimer: Viss manis teiktais ir apshaubaams manis pasha no gaisa uzpuusts un uz punjkjiem balstiits viedoklis. |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 02:13 |