![]() |
![]() |
Yume |
![]()
|
![]() challenger ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 3875 Joined: 4-March 04 ![]() |
Tātad, kā es domāju, no tiem 4 civēkiem, kas 7 no rīta aibrauca ar mašīnu neviens vēl pie interneta netika. Tādas te būs jauns topiks, kas tiek veidots cienijamo biedru spamam par to kā gāja tusā.
Es personīgi pašlaik domāt negribu, tāoēc atturēšos no komentāriem. -------------------- ![]() |
![]() ![]() |
Kima |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 739 Joined: 16-June 04 From: atkla jau laikam paarwaacos...... <_< ![]() |
Aaaaaa (KOMATS) Zuze (IZSAUKUMA ZIIME) (IZSAUKUMA ZIIME) (IZSAUKUMA ZIIME)
Man taa bija jaaraksta (TOCHKA) (TOCHKA) (TOCHKA) Ai (KOMATS) nu whatever (TOCHKA) (TOCHKA) (TOCHKA) Pasaakums bij labs (KOMATS) ![]() Bij tieshaam augstumos (KOMATS) shis tuss laikam arii bij labaak ar to ka katrs vareeja atrast nodarbi sev (IZSAUKUMA ZIIME) ATKAARTOT (KOMATS) ATKAARTOT (KOMATS) ATKAARTOT (IZSAUKUMA ZIIME) ![]() Uf (KOMATS) uf (KOMATS) uf nu esmu slima (KOMATS) no skraidiishans zem kokiem pa lietu un diikja nesameriigi aukstaa uudens (IZSAUKUMA ZIIME) Ek (KOMATS) Raine (KOMATS) uz ko tu mani tik nepierunaa >< NENOZHEELOJU (IZSAUKUMA ZIIME) (IZSAUKUMA ZIIME) (IZSAUKUMA ZIIME) -------------------- (\_/)
(^.^) This is Bunny. Copy Bunny to your signature ( (')(') to help him achieve world domination. """""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""" |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 22 July 2025 - 06:05 |