![]() |
![]() |
Yume |
![]()
|
![]() challenger ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 3875 Joined: 4-March 04 ![]() |
Tātad, kā es domāju, no tiem 4 civēkiem, kas 7 no rīta aibrauca ar mašīnu neviens vēl pie interneta netika. Tādas te būs jauns topiks, kas tiek veidots cienijamo biedru spamam par to kā gāja tusā.
Es personīgi pašlaik domāt negribu, tāoēc atturēšos no komentāriem. -------------------- ![]() |
![]() ![]() |
Shaisuke |
![]()
|
![]() shinigami ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: NERV Posts: 685 Joined: 3-January 05 From: LV ![]() |
Es tusinja konstateju daudzas lietas
1) Ka cilveki nemak ekonomiski sagulet; 2) Ka ari chibi animes ir PARAK lielas kruutis; 3) Ka aivvv tomer ir dikti forshs cilveks; 4) Ka mans virs mani krapj; 5) Ka ShinChan ir izkaapis no ROTK; 6) Un ka visi otakieshi ir friiki psihopaati. ~BN~ -------------------- ![]() |
jurc |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1993 Joined: 21-October 04 From: Liepāja ![]() |
Tuss bija tāds kādam tam bija jābūt - lielisks! Tik tādam tusam būtu jāilgst kādas 3 dienas nevis 1 nakts...
Lai nu kā, bet tik daudz forumiešus nav nācies skatīt.. patīkami... QUOTE(Shaisuke @ Oct 16 2005, 20:09) Ja skatīšanās uz kauliņiem skaitās krāpšana, tad lai ar tā būtu ^^ -------------------- |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 21 July 2025 - 10:31 |