![]() |
![]() |
Tigra2 |
![]()
|
![]() kawaii tora ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 2359 Joined: 19-August 05 ![]() |
Tik daudz cilvēku šeit ir ielikuši savus garadarbus. Es arī gribu.
Lūgums ar veciem tomātiem un citām ēdamām vai neēdamām lietām nemest. ![]() Es vienmēr esmu bijusi savādāka. Mani nevilina skaļa mūzika, neaizrauj slavenību baumas un citas tādas lietas, un tas diemžēl atstumj mani no pārējiem. Neteikšu, ka man ir ļoti smagi un ka mani tapēc apņirdz, tam es jau esmu tikusi pāri. Pēc personiskās pieredzes zinu, ka ja tu nereaģē uz apvainojumiem, tevi pārstāj apsaukāt, jo vienkārši nav interesanti. Manī jau nekā īpaša nemaz nebija tikai citas intereses un cita pasaule.Atzīšos es biju vientuļa, ļoti ļoti vientuļa. Bet tad tas viss beidzās. pavasara brīvdienu beigās Esmu laukos pikojos ar māsīcu un māsām. vispār man gāja jautri. Centos pielauzt mammu lai pagarina mūsu brīvdienas, neizdevās. rītā jābrauc mājās.Būuu, skolai. *** Esam iebraukuši Rīgā un atrodamies tuvu dzīvoklim. Mums pretim atnāca tētis, viņš izskatījās tāds jocīgs, nopietns, acis sarkanas, vai tad atkal ierāvis?Bet nē, kaut kas nabija tā, kā vajag. Tētis paņēma no mammas somas un mēs visi klusēdami devāmies mājās. Tad tētis pasauca mammu aprunāties. Es sajutu, ka kaut kas nav tā kā vajag. Pēc dažām minūtēm pie mums atnāca mamma un pateica, ka vecmamma ir nomirusi.Es apstulbu, nespēju ne raudāt ne ko pateikt, mamma mūs mierināja, bet es nedzirdēju neko tikai skatījos tālumā.Es tā arī neattapos aizgāju gulēt un gulēju nesapņoju, nedomāju, biju kā sastingusi. tikai viena frāze atbalsojās manā galvā: viņas vairs nav... Nu kā gaidu vērtējumu, ja nav interesanti neturpināšu un izdzēsīšu šo topiku -------------------- |
![]() ![]() |
Tigra2 |
![]()
|
![]() kawaii tora ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 2359 Joined: 19-August 05 ![]() |
Es vēlreiz apgriezos apkārt nevienu neredzēju. Bet apkārt skanēja klusi smiekli. Man palika bail un es pagriezos lai ietu prom. Man priekšā nez no kurienes uzradās persona, kas ne ar ko neatšķīrās no cilvēka. Brūni mati brūnas acis smalka miesas būve, par mani trīs,četrus centimetrus garāks.Smīn.
-Tik ātri jau prom? ... -Man tā šķiet tev ar kādu bija sarunāta tikšanās? -...ar cilvēku...tā šķiet -Kas tad es tavuprāt esmu? -Nezinu, bet ne cilvēks -Tu mani apvaino, es taču izskatos pēc cilvēka Viņš izskatījās apvainots -Labi, labi esi cilvēks Smīns atgriezās viņa sejā -Biju -... Es pieskāros viņa rokai -Zombijs? ![]() - ![]() -Vampīrs... - ![]() -beidz mani ķircināt -nolādētā dvēsele.. ![]() ![]() es atkāpos atpakaļ -neesmu kanibāls dvēseles neēdu ![]() -tiešām ![]() -nu netici, nevajag, iešu prom -pagaidi, tu tiešām garus neēd? -nee es nostājos viņam blakus -Kapēc vecais atsūtija tevi? Lai mani novāktu, kas? Viņi taču it kā jūs neieredz. -Mūsu apvienību sauc nevis vecais, bet Sargātāji. Neieredz viņi tikai ļaunos. Un es neesmu atsūtīts, lai tevi novāktu, bet varbūt arī esmu... ![]() ![]() -beidz! -Kapēc Sargātāji atsūtija tevi nevis cilvēku? -Tapēc, ka es pats būdams nolādētā dvēsele, vislabāk pratīšu izskaidrot kas tie tādi ir. -Kapēc poltergeisti ēd dvēseles? -Nesauc mani tā! Tapēc lai iegūtu spēku...un ja pareizi saka tad viņi nevis ēd bet absorbē dvēseles. -Kā kļūst par poltergeistu? -Nesauc mani tā! -Sory -Ir vairāki veidi kā kļūt par spoku, un vairāki veidi kā kļūt par nolādēto dvēseli vai nemīlēto sirdi, visbiežāk sastopamie ir: 1.Ja kāds tevi nolād 2.ja tu pats sevi nolādi, tas ir nolādi citus, bez īpaša iemesla, vai dēļ naudas 3.Ja tevi neviens nemīl 4.Ja tu mocies netaisnīgos sirdsapziņas pārmetumos, piemēram, tavu suni nobrauc mašīna tu to sev nevari piedot visas savas dzīves garumā. tie ir vispopulārākie -Kā tu kļuvi par po...nolādēto dvēseli -Vispār tā nav tava darīšana -Vai tevi neviens nemīlēja? -Tā nav tava darīšana. -Ja? -TĀ NAV TAVA DARĪŠANA! -Labi, labi -Ko vēl vēlies zināt? -Kā tevi sauc? -Valdis -Kā sauca tos kuri bija šeit pirms nedēļas? -Vecākais Edvards, jaunākais Pēteris -Cik tev gadu? -Šis nav iepazīšanās randiņš ![]() -Kapēc sliktie absorbē dvēseles? -lai iegūtu spēku -kā tas izpaužas? -Telikinēze, teleportācija, domu lasīšanas prasme un citas lietas, pie tam viņi arvien vairāk izskatās pēc cilvēkiem -Bet tu taču arī izskaties pēc cilvēka -es ilgi tā nevaru -āaa -bēe, vēl kaut ko gribi zināt par nolādētajām dvēselēm, -Um...nevaru izdomāt -tā, kur tu dzīvo -ziepniekkalnā -tur ir kāda klusa vieta -mežs un kapi -kā sauc kapus? -Brāļu kapi -Tiksimies pēc nedēļas tur un viņš izgaisa, es devos mājās, un atcerējos ko aizmirsu pajautāt. -------------------- |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 22 July 2025 - 20:44 |