![]() |
![]() |
Yume |
![]()
|
![]() challenger ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 3875 Joined: 4-March 04 ![]() |
Tātad, kā es domāju, no tiem 4 civēkiem, kas 7 no rīta aibrauca ar mašīnu neviens vēl pie interneta netika. Tādas te būs jauns topiks, kas tiek veidots cienijamo biedru spamam par to kā gāja tusā.
Es personīgi pašlaik domāt negribu, tāoēc atturēšos no komentāriem. -------------------- ![]() |
![]() ![]() |
ShinChan |
![]()
|
![]() ultrafilozofs ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1808 Joined: 18-February 04 From: durdom ![]() |
QUOTE(lastguru @ Oct 16 2005, 23:54) QUOTE(ShinChan @ Oct 16 2005, 17:39) Un protams jaunās "Harry Potter the real story" mangas zīmēšanu. Cerams, ka latsguru, tiko atkopsies no svinībām ievietos pusgatavo materiālu art sadaļā. nu pacentiisimies. kam pieder autoriiba? Pie šī mākslas darba strādāja autoru kolektīvs. Ar ideju ģenerēšanu vai realizēšanu nodarbojos es, shinobi-sama, anti, zenofex un edg, kurš ir izkopis traktoru zīmēšanas prasmi teju līdz ideālam. Par zīmējuma augsto raudzi liecina arī tāda Harija Potera guru kā Aivvv pozitīvie komentāri, kurš apgalvo, ka pat Kuarona filmā Potera patiesā būtība ne tuvu nav tik labi atklāta kā mūsu darbā. P.s. šorīt konstatēju, ka esmu aizmirsis paķert līdzi savas balzāma glāzītes. Tas laikam norāda uz to, ka vēl nāksies atgriezties ![]() P.p.s. ...un aizmirsusies ir arī limited edition Tautas partijas pildspalva, kuras jau tā augsto vērtību jo lielāku dara apstāklis, ka ar to ir zīmēti uzmetumi augstākminētajai mangai. -------------------- Es esmu, kas es esmu
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 02:16 |