![]() |
![]() |
Yume |
![]()
|
![]() challenger ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 3875 Joined: 4-March 04 ![]() |
Tātad, kā es domāju, no tiem 4 civēkiem, kas 7 no rīta aibrauca ar mašīnu neviens vēl pie interneta netika. Tādas te būs jauns topiks, kas tiek veidots cienijamo biedru spamam par to kā gāja tusā.
Es personīgi pašlaik domāt negribu, tāoēc atturēšos no komentāriem. -------------------- ![]() |
![]() ![]() |
soirvakt |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 60 Joined: 4-March 05 From: Savā rozā istabā, ieracies spilvenos... ![]() |
hei ssinccans melo es to darbu noliku liidz ar zemi
![]() nu neteikssu ka tas buutu bijis best tusinnss ever bet katraa gadienaa nozzeelot jau nu nenozzeeloju ne mazaakajaa meeraa un man jau nu personiski ko dariit bija visu laiku ![]() nedaudz gan biedeeja taas istabas kuraas tiessaam cilveeki skatiijaas anime ![]() ![]() ![]() ![]() katraa gadiijumaa par dazziem arii man radaas labaaks iespaids nekaa lasot forumu teiksim tas pats tador (kaut arii vinnss centaas sapluust ar asfaltu ![]() ![]() kaa arii liels paldies ssaisukei par vispaareejo aktivitaati visdazzaadaakajaas jomaas un arii paldies par komplimentu ![]() nju jaa varbuut ka es veelkaadreiz jumsuzbaaziissos un aissaussu uz kaadu pasaakumu ps varbuut mani bar atbanot ![]() ![]() made by aivvv -------------------- [size=7]Man garšo čipsi un ļoti patīk tusiņi, kur mēs ar puikām varam mīļi parunāt par visu, kas mums uz sirsniņas sakrājies lol
|
anti |
![]()
|
![]() Draņķītis ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 922 Joined: 2-April 05 From: Latvija, Rīga ![]() |
manā skatījumā tuss bija super, lai arī es lielākoties nosēdēju mierīgajā istabā pie puikām :>
Shaisuke, lielumlielais paldies par tusu! (par sedzinjas uzsegšanu arīdzan :) QUOTE(soirvakt @ Oct 17 2005, 09:25) nedaudz gan biedeeja taas istabas kuraas tiessaam cilveeki skatiijaas anime :blink: bet nju visu jau nevar gribeet :lol: :lol: :lol: nu, kamōn, tas tak ir otaku tuss after all :) man gan patika tā anime skatīšanās - iepazinos ar Dokuro-chan, Hikaru No Go, Otaku No Video (iesaku visiem) un Maboraho (tā tas laikam rakstījās). un vēl ar edg amv arīdzan :) -------------------- ALWAYS, I WANNA BE WITH YOU
AND MAKE BELIEVE WITH YOU AND LIVE IN HARMONY, HARMONY, OH LOVE ♫ |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 02:24 |