![]() |
![]() |
Yume |
![]()
|
![]() challenger ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 3875 Joined: 4-March 04 ![]() |
Tātad, kā es domāju, no tiem 4 civēkiem, kas 7 no rīta aibrauca ar mašīnu neviens vēl pie interneta netika. Tādas te būs jauns topiks, kas tiek veidots cienijamo biedru spamam par to kā gāja tusā.
Es personīgi pašlaik domāt negribu, tāoēc atturēšos no komentāriem. -------------------- ![]() |
![]() ![]() |
Sinder |
![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 19 Joined: 11-September 05 From: Behind the Stars, In the Valley of Dreams ![]() |
QUOTE(ReD_FoXy @ Oct 16 2005, 16:08) Atsauksmes ir labas ![]() -------------------- ![]() |
ReD_FoXy |
![]() ![]()
|
![]() onibaba ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1027 Joined: 28-April 05 From: Riga, Latvia. ![]() |
QUOTE(Sinder @ Oct 16 2005, 22:19) QUOTE(ReD_FoXy @ Oct 16 2005, 16:08) Atsauksmes ir labas ![]() TAD ES GRIBU UZ TURIENI ATPAKALJ!!! ![]() ![]() QUOTE(Tador @ Oct 16 2005, 22:48) un bija smiekliigi arii tas briidis kad Sigfa runaaja ar durviim par ceturto dimensiju ![]() LIIIIIIIIEEEEEEELS PALDIES! Ja vinjsh taisaas katru reizi shitaadaa liimenii pielieties vinjam pasham tiiri droshi spiid apmekleet ceturto dimensiju pasham personiigi ![]() ![]() ![]() QUOTE(edg @ Oct 17 2005, 11:53) Mani pieskaitiet pie grupas uz reiz un bez iebildumiem ![]() -------------------- ![]() |
lastguru |
![]()
|
![]() The one who knows ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1174 Joined: 23-May 05 From: Kaigan (Riga, LV) ![]() |
QUOTE(ReD_FoXy @ Oct 17 2005, 14:26) QUOTE(Tador @ Oct 16 2005, 22:48) un bija smiekliigi arii tas briidis kad Sigfa runaaja ar durviim par ceturto dimensiju ![]() Ja vinjsh taisaas katru reizi shitaadaa liimenii pielieties vinjam pasham tiiri droshi spiid apmekleet ceturto dimensiju pasham personiigi ![]() ![]() ![]() a man liekas ka vinjsh vienmeer taa pielejas (btw, es nebiju tas laimiigais liecinieks..., diemzheel... kaapeeec vinjsh taadaa staavoklii negaaja muusu istabu izklaideet... ![]() -------------------- Choice is an illusion created between those with power and those without. - The Merovingian
The Tao of posting: Don't argue with idiots - they will drag you to their level and beat you with experience. And never underestimate the power of stupid people in large groups... |
ReD_FoXy |
![]()
|
![]() onibaba ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1027 Joined: 28-April 05 From: Riga, Latvia. ![]() |
QUOTE(lastguru @ Oct 17 2005, 15:44) QUOTE(ReD_FoXy @ Oct 17 2005, 14:26) QUOTE(Tador @ Oct 16 2005, 22:48) un bija smiekliigi arii tas briidis kad Sigfa runaaja ar durviim par ceturto dimensiju ![]() Ja vinjsh taisaas katru reizi shitaadaa liimenii pielieties vinjam pasham tiiri droshi spiid apmekleet ceturto dimensiju pasham personiigi ![]() ![]() ![]() a man liekas ka vinjsh vienmeer taa pielejas (btw, es nebiju tas laimiigais liecinieks..., diemzheel... kaapeeec vinjsh taadaa staavoklii negaaja muusu istabu izklaideet... ![]() Taadaa staavoklii vinjsh pie mums vnk nebija speejiigs atnaakt ![]() Nu ne vienmeer cik man zinaams... Shoreiz Sigfa ciinjaa ar tekilu zaudeeja atstaajot visus laurus divaam tekilas pudeleem kuras vinju nolauza atstaajot guljus staavoklii pirtii ![]() -------------------- ![]() |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 02:24 |