![]() |
![]() |
Yume |
![]()
|
![]() challenger ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 3875 Joined: 4-March 04 ![]() |
Tātad, kā es domāju, no tiem 4 civēkiem, kas 7 no rīta aibrauca ar mašīnu neviens vēl pie interneta netika. Tādas te būs jauns topiks, kas tiek veidots cienijamo biedru spamam par to kā gāja tusā.
Es personīgi pašlaik domāt negribu, tāoēc atturēšos no komentāriem. -------------------- ![]() |
![]() ![]() |
aigarius |
![]()
|
![]() Hentai no Kami (変態の神) ![]() ![]() ![]() ![]() Group: NERV Posts: 299 Joined: 28-May 05 From: Rīga ![]() |
Izdomāju, ka kaut kas arī jāuzraksta. Tuss bija superīgs, bet nogurdinošs - tikai pāris stundas atpakaļ pamodos
![]() Ko var teikt - katrā brīdī katrs varēja atrast ko padarīt pēc savas sirds patikas. Visu nakti tusējās tikai kādi 7-8 cilvēki: pārējie vismaz pāris stundas pagulēja. Man patika tāds distributīvs tusa formāts - katrā istabā visu laiku kaut kas notika (izņemot tās pāris stundas, kad visās istabās izņemot divas visi bija nolūzuši). Baigā škrobe, ka mazliet nokavēju sākumu (~par 5 stundām ![]() ![]() ![]() ![]() P.S. Daudzi cilvēki uzzināja, ka es elastīgi piemērojos visdažādākajām situācijām un te es domāju ne tikai NERV lomu ![]() P.P.S. Gala-Kopbilde ir galerijā. -------------------- I am not an extrovert, I just pretend to be one.
And in my avatar, I am the penguin! |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 02:18 |