![]() |
![]() |
Yume |
![]()
|
![]() challenger ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 3875 Joined: 4-March 04 ![]() |
Tātad, kā es domāju, no tiem 4 civēkiem, kas 7 no rīta aibrauca ar mašīnu neviens vēl pie interneta netika. Tādas te būs jauns topiks, kas tiek veidots cienijamo biedru spamam par to kā gāja tusā.
Es personīgi pašlaik domāt negribu, tāoēc atturēšos no komentāriem. -------------------- ![]() |
![]() ![]() |
ShinChan |
![]()
|
![]() ultrafilozofs ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1808 Joined: 18-February 04 From: durdom ![]() |
QUOTE(Sephiroth @ Oct 17 2005, 17:53) Man radās jautājums, kad forumā beidzot parādīsies Harry Potter Director`s Cut jeb Harry Potter The Real Story? ..tad kad es no lastguru dabuushu attēlus un sadomāšu tiem atbilstošu story. Tici man, sveci zem pūra neviens neturēs, jo to vajag redzēt, to vajag just... -------------------- Es esmu, kas es esmu
|
deleted-ray |
![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 0 Joined: 14-June 04 ![]() |
Viss jau pateikt, žēl tikai ka nebiju uz kopbildes bildēšanu :\ Nu bet always is the next time.
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 02:08 |