![]() |
![]() |
Yume |
![]()
|
![]() challenger ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 3875 Joined: 4-March 04 ![]() |
Tātad, kā es domāju, no tiem 4 civēkiem, kas 7 no rīta aibrauca ar mašīnu neviens vēl pie interneta netika. Tādas te būs jauns topiks, kas tiek veidots cienijamo biedru spamam par to kā gāja tusā.
Es personīgi pašlaik domāt negribu, tāoēc atturēšos no komentāriem. -------------------- ![]() |
![]() ![]() |
soirvakt |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 60 Joined: 4-March 05 From: Savā rozā istabā, ieracies spilvenos... ![]() |
es tagad domaaju kavareetu uztaisiit kaadu kurbijkurnes pasaakumu uz kuru vareetu ieluugt arii juus nu taa teikt lai redz kaa taas lietas dara muuseejie
![]() ![]() ![]() (un ee juus man ar to poteru uzprasaites taa biku tas ka es esmu bijis tusaa jau veel neko nemaina ![]() aa un jaa soirvaktam ir jautaajums vai mees turpmaak tiekam iznnemti no melnaa saraksta ??? made by aivvv -------------------- [size=7]Man garšo čipsi un ļoti patīk tusiņi, kur mēs ar puikām varam mīļi parunāt par visu, kas mums uz sirsniņas sakrājies lol
|
Ghoul |
![]()
|
![]() Koutaishi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: weirdo Posts: 1300 Joined: 5-October 04 From: Choppah! ![]() |
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 02:22 |