![]() |
![]() |
Yume |
![]()
|
![]() challenger ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 3875 Joined: 4-March 04 ![]() |
Tātad, kā es domāju, no tiem 4 civēkiem, kas 7 no rīta aibrauca ar mašīnu neviens vēl pie interneta netika. Tādas te būs jauns topiks, kas tiek veidots cienijamo biedru spamam par to kā gāja tusā.
Es personīgi pašlaik domāt negribu, tāoēc atturēšos no komentāriem. -------------------- ![]() |
![]() ![]() |
Isabel Carmin fon Edelhain |
![]()
|
![]() Satsujin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1071 Joined: 19-June 05 From: Somewhere over the rainbow ![]() |
QUOTE(lastguru @ Oct 17 2005, 00:54) QUOTE(Janchux @ Oct 16 2005, 16:33) Tuss bija baigi labs... zheel, ka visur nepaspeeju pabuut... bet no riita ciinja pret miesnieku man patika [tie, kas zin patiesiibu, tie sapratiis].. ![]() miesniekam tika ielikts attieciigais tituls forumaa ![]() Muahahaha..... bet ja godīgi man pat patīk, vismaz savādaks neka vairumam. QUOTE(edg @ Oct 17 2005, 08:49) QUOTE(Kagome @ Oct 17 2005, 06:41) QUOTE(AKIRA @ Oct 17 2005, 03:24) tas bija siikums, lastguru un aivvv to zjurku gribeeja nokjert... Esmu dzirdeejis, ka aivvv esot to zhurku soliijies apeest dziivu. Dzīvu gan ne, bet solija gan. Viņa no manis nobijās. QUOTE(Tigra2 @ Oct 17 2005, 11:36) Umm ko Otakieši domā par sēņošanu? Ja no ērcēm nebaidās...pasākums gan nav diezko saistīts ar anime...bet tā tikai tāda ideja? Auksts un riebigs laiks un sēnu gandrīz nav. Tas ir bik par traku. -------------------- |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 02:22 |