![]() |
![]() |
Sigfa |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: ALK Posts: 2738 Joined: 17-May 04 From: Starp pudelēm un četrām sienām ![]() |
Esmu veiksmiigi pirtinjaa atstaajis piipes tureetaaju. Ja kaads vinju ir piesavinaajies, labpraat dabuutu to atpakalj. Ja vinjsh veel ir tur, vai es vareetu luugt BN kautkad apsktiities?
Gan jau neesmu vieniigais kas kautko nozaudeejis. |
![]() ![]() |
ReD_FoXy |
![]()
|
![]() onibaba ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1027 Joined: 28-April 05 From: Riga, Latvia. ![]() |
Veeleejos atgaadinaat ka tusaa tika atrasts lietussargs... saliekamais ja nekljuudos peeleeks ar kkaadaam citaam nokraasaam... lietusargs palika inchukalnaa pakarinaats uz pakaramaa... ja atradiisies iipashnieks domaaju lietusargs tiks atdots
![]() -------------------- ![]() |
aigarius |
![]()
|
![]() Hentai no Kami (変態の神) ![]() ![]() ![]() ![]() Group: NERV Posts: 299 Joined: 28-May 05 From: Rīga ![]() |
QUOTE(ReD_FoXy @ Oct 17 2005, 21:05) Veeleejos atgaadinaat ka tusaa tika atrasts lietussargs... saliekamais ja nekljuudos peeleeks ar kkaadaam citaam nokraasaam... lietusargs palika inchukalnaa pakarinaats uz pakaramaa... ja atradiisies iipashnieks domaaju lietusargs tiks atdots ![]() Tas varētu būt tas, ko es nopirku ceļā uz pasākumu. Man pēc viņa īpašas vajadzības nav. -------------------- I am not an extrovert, I just pretend to be one.
And in my avatar, I am the penguin! |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 21:54 |