![]() |
![]() |
Shaisuke |
![]()
|
![]() shinigami ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: NERV Posts: 685 Joined: 3-January 05 From: LV ![]() |
Nakamais tuss jaariiko uz jauno gadu
![]() ~BN~ -------------------- ![]() |
![]() ![]() |
Kima |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 739 Joined: 16-June 04 From: atkla jau laikam paarwaacos...... <_< ![]() |
QUOTE(Shaisuke @ Oct 18 2005, 08:54) Nakamais tuss jaariiko uz jauno gadu ![]() ~BN~ Es vairaak domaaju 17,18 decembri...tip pirms ziemassveetku balle, iesildiishanaas otaku gaumee utt ![]() Vnk, es esmu ljoti egoistiska un parasti 25,26 man ir ar gjimeni....un Jaunais gads ir vesels shovs, iespeejams citaa valstii, so es esmu briiva tik starpaa ![]() ![]() ![]() -------------------- (\_/)
(^.^) This is Bunny. Copy Bunny to your signature ( (')(') to help him achieve world domination. """""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""" |
Zuzix |
![]()
|
![]() mitsukai kogun ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 610 Joined: 8-April 05 From: vietā, kur sapņi piepildās ![]() |
QUOTE(za4peedinja @ Oct 18 2005, 15:09) Es vairaak domaaju 17,18 decembri...tip pirms ziemassveetku balle, iesildiishanaas otaku gaumee utt ![]() Vnk, es esmu ljoti egoistiska un parasti 25,26 man ir ar gjimeni....un Jaunais gads ir vesels shovs, iespeejams citaa valstii, so es esmu briiva tik starpaa ![]() ![]() ![]() Es piewienojos Kimai ^^ luuuuuuudzu riikojam uz 17,18, jo man uz iistajiem Ziemassweetkiem wisticamaak buus gjimenes paseedeeshana (diemzheel ne ar Tewi, Kim) aba Jaunaisgads shkjiet,k a sen jau ir saplaanots citaa walstii swineet... wismaz es taa dzirdeeju... wai ne Kim? -------------------- *http://im-games.lv/
*ja nepieciešamas telpas pasākumiem vai/un pasākumu vadītāji - dodiet ziņu ;] |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 18:25 |