![]() |
![]() |
Shaisuke |
![]()
|
![]() shinigami ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: NERV Posts: 685 Joined: 3-January 05 From: LV ![]() |
Nakamais tuss jaariiko uz jauno gadu
![]() ~BN~ -------------------- ![]() |
![]() ![]() |
Seila |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 406 Joined: 6-March 05 From: Rīga ![]() |
QUOTE(Zuzix @ Oct 18 2005, 14:16) QUOTE(za4peedinja @ Oct 18 2005, 15:09) Es vairaak domaaju 17,18 decembri...tip pirms ziemassveetku balle, iesildiishanaas otaku gaumee utt ![]() Vnk, es esmu ljoti egoistiska un parasti 25,26 man ir ar gjimeni....un Jaunais gads ir vesels shovs, iespeejams citaa valstii, so es esmu briiva tik starpaa ![]() ![]() ![]() Es piewienojos Kimai ^^ luuuuuuudzu riikojam uz 17,18, jo man uz iistajiem Ziemassweetkiem wisticamaak buus gjimenes paseedeeshana (diemzheel ne ar Tewi, Kim) aba Jaunaisgads shkjiet,k a sen jau ir saplaanots citaa walstii swineet... wismaz es taa dzirdeeju... wai ne Kim? man savukaart jaunais gads ir jaasvin ar savu gjimeni taa kaa ziemassveetkus svinu ar teeva pusi...Man arii ljoti patiikas variants par 17,18 decembri ![]() -------------------- The ice cream mafia is taking over the world, so don't f*** with the ice cream man!!!
|
Tigra2 |
![]()
|
![]() kawaii tora ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 2359 Joined: 19-August 05 ![]() |
QUOTE(Adar @ Oct 18 2005, 16:42) QUOTE(Zuzix @ Oct 18 2005, 14:16) QUOTE(za4peedinja @ Oct 18 2005, 15:09) Es vairaak domaaju 17,18 decembri...tip pirms ziemassveetku balle, iesildiishanaas otaku gaumee utt ![]() Vnk, es esmu ljoti egoistiska un parasti 25,26 man ir ar gjimeni....un Jaunais gads ir vesels shovs, iespeejams citaa valstii, so es esmu briiva tik starpaa ![]() ![]() ![]() Es piewienojos Kimai ^^ luuuuuuudzu riikojam uz 17,18, jo man uz iistajiem Ziemassweetkiem wisticamaak buus gjimenes paseedeeshana (diemzheel ne ar Tewi, Kim) aba Jaunaisgads shkjiet,k a sen jau ir saplaanots citaa walstii swineet... wismaz es taa dzirdeeju... wai ne Kim? man savukaart jaunais gads ir jaasvin ar savu gjimeni taa kaa ziemassveetkus svinu ar teeva pusi...Man arii ljoti patiikas variants par 17,18 decembri ![]() Lieliski laiks ir ideāls!!!!! Kas rīko, kur? Es būšu( laikam) -------------------- |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 21:42 |