![]() |
![]() |
kaarleens |
![]()
|
||
![]() Hentai ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1150 Joined: 13-February 04 From: Jelgava ![]() |
Nu gabalinsh Takeshi Kitano cieniitaajiem neslikts zobenciinju bojeviks. hehz nu asintinjas shkjiist spainjiem zobenciinjas neieilgst viss notiek aatri kaa dziivee saturs nu gan taa ne iipashi labs action japaanju gaumee ![]() es dodu 7/10
![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- PERVERTS HELPING PERVERTS
![]() |
||
![]() ![]() |
Guest |
![]()
|
||
Unregistered ![]() |
Pasjam ir skaidriiba par sevis uzrakstiito? Esmu Kitano un austrumu zobenciinju filmu cieniitaajs. Ar acion sjajaa filmaa viss ir daudz maz ok, vieniigi maaksliigaas asinis un datorizeetie caurdurtie zobeni ir aciis kriitosji. Tacju lielaakais sjiis filmas truukums ir sizjets, jeb preciizaak taa neesamiiba. Tad jau Kill Bill pirmajaa daljaa sizjets bija logjiskaaks. Prasts slaktinsj. Man arii mazliet mulsinaaja taa dejosjana beigaas un atsauces uz "Dejotaaju tumsaa", bet tas jau atkal gaumes jautaajums. Kas Zatoichi bija originaali un veiksmiigi apspeeleets, tad tas bija geisju duets, ar to tiesjaam viss bija vislabaakaja kaartiibaa. Bljaaviens saaku jau spoilot visu filmu. Labi mans veerteejums aptuveni sakriit ar kaarleena 7. Kaa teiktu D.R. Kitano filmaa atstraadaa savu laiku i viss. P.s. Nezinu kaa liekas citiem, bet Kitano, manupraat, nav samuraja tipaazsj. |
||
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 22 July 2025 - 04:26 |