![]() |
![]() |
Shaisuke |
![]()
|
![]() shinigami ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: NERV Posts: 685 Joined: 3-January 05 From: LV ![]() |
Nakamais tuss jaariiko uz jauno gadu
![]() ~BN~ -------------------- ![]() |
![]() ![]() |
Kima |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 739 Joined: 16-June 04 From: atkla jau laikam paarwaacos...... <_< ![]() |
QUOTE(Shaisuke @ Oct 18 2005, 08:54) Nakamais tuss jaariiko uz jauno gadu ![]() ~BN~ Es vairaak domaaju 17,18 decembri...tip pirms ziemassveetku balle, iesildiishanaas otaku gaumee utt ![]() Vnk, es esmu ljoti egoistiska un parasti 25,26 man ir ar gjimeni....un Jaunais gads ir vesels shovs, iespeejams citaa valstii, so es esmu briiva tik starpaa ![]() ![]() ![]() -------------------- (\_/)
(^.^) This is Bunny. Copy Bunny to your signature ( (')(') to help him achieve world domination. """""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""" |
anti |
![]()
|
![]() Draņķītis ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 922 Joined: 2-April 05 From: Latvija, Rīga ![]() |
QUOTE(za4peedinja @ Oct 18 2005, 15:09) QUOTE(Shaisuke @ Oct 18 2005, 08:54) Es vairaak domaaju 17,18 decembri...tip pirms ziemassveetku balle, iesildiishanaas otaku gaumee utt ^_^ Vnk, es esmu ljoti egoistiska un parasti 25,26 man ir ar gjimeni....un Jaunais gads ir vesels shovs, iespeejams citaa valstii, so es esmu briiva tik starpaa hm, nu man jau patīk un der jebkurš no variantiem - gan 17-18, gan ziemassvētki, gan jaunais gads, jo svinēt nesvinu neko no visa augstākminētā un no darba kautkā jau tos 17-18 ar dabūtu brīvu. lai gan - kā izlemsiet, tā būs :) -------------------- ALWAYS, I WANNA BE WITH YOU
AND MAKE BELIEVE WITH YOU AND LIVE IN HARMONY, HARMONY, OH LOVE ♫ |
lastguru |
![]()
|
![]() The one who knows ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1174 Joined: 23-May 05 From: Kaigan (Riga, LV) ![]() |
QUOTE(anti @ Oct 19 2005, 06:52) hm, nu man jau patīk un der jebkurš no variantiem - gan 17-18, gan ziemassvētki, gan jaunais gads, jo svinēt nesvinu neko no visa augstākminētā un no darba kautkā jau tos 17-18 ar dabūtu brīvu. lai gan - kā izlemsiet, tā būs ![]() Analogjiski, neko nesvinu, es pat savu dzimshanas dienu parasti nesvinu. Bet nu piedaavaajums tomeer 24. vai 31., kaut gan arii pret 17-18 nekaadu pretenziju nav -------------------- Choice is an illusion created between those with power and those without. - The Merovingian
The Tao of posting: Don't argue with idiots - they will drag you to their level and beat you with experience. And never underestimate the power of stupid people in large groups... |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 18:40 |