![]() |
![]() |
AKIRA |
![]()
|
Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 73 Joined: 16-October 05 ![]() |
jlhn
This post has been edited by AKIRA: Nov 7 2011, 22:36 -------------------- |
![]() ![]() |
Tigra2 |
![]()
|
![]() kawaii tora ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 2359 Joined: 19-August 05 ![]() |
Es jau nesaku ka nepatīk, es tikai centos palīdzēt, tapēc jau arī kritiķi vajadzīgi, bet ja jau tāpat perfekti, tad kapēc liec novērtēšanai?
-------------------- |
Ghoul |
![]()
|
![]() Koutaishi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: weirdo Posts: 1300 Joined: 5-October 04 From: Choppah! ![]() |
QUOTE(Tigra2 @ Oct 18 2005, 20:16) Ok piedodiet, esmu idiots, bet nevaru nestriideeties ( un man buus par veselu 1 postu vairaak ![]() Kritikji ir vajadzeiigi lai noraadiitu uz maakslinieka kljuudam, piemeeram neproporcionaalu kjermeni, bet shinii ziimejumaa kruutis ir uzziimeetas taadas, kaadas taas vareetu buut, tur nav nekaa nereaala, taatad nav kljuudu. Vnk AKIRA ir uzzimeejis nestandarta anime ziimeejumu, vienmeer anime ziimeejumos ir perfektas kruutis, AKIRA uzziimeeja reaalaaku ziimeejumu un par to es vinju cienu!!! ![]() |
Tigra2 |
![]()
|
![]() kawaii tora ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 2359 Joined: 19-August 05 ![]() |
QUOTE(S.U.D @ Oct 18 2005, 20:25) QUOTE(Tigra2 @ Oct 18 2005, 20:16) Ok piedodiet, esmu idiots, bet nevaru nestriideeties ( un man buus par veselu 1 postu vairaak ![]() Kritikji ir vajadzeiigi lai noraadiitu uz maakslinieka kljuudam, piemeeram neproporcionaalu kjermeni, bet shinii ziimejumaa kruutis ir uzziimeetas taadas, kaadas taas vareetu buut, tur nav nekaa nereaala, taatad nav kljuudu. Vnk AKIRA ir uzzimeejis nestandarta anime ziimeejumu, vienmeer anime ziimeejumos ir perfektas kruutis, AKIRA uzziimeeja reaalaaku ziimeejumu un par to es vinju cienu!!! ![]() Es pateicu kas darbā nav pareizi skatoties no standarta viedokļa es necenšos ietekmēt neviena stilu. savs piegājiens ir ļoti apsveicama lieta -------------------- |
Kagome |
![]()
|
![]() Fire Rose ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 588 Joined: 19-March 05 From: guarding Hell's gates ![]() |
QUOTE(Tigra2 @ Oct 18 2005, 20:28) QUOTE(S.U.D @ Oct 18 2005, 20:25) QUOTE(Tigra2 @ Oct 18 2005, 20:16) Ok piedodiet, esmu idiots, bet nevaru nestriideeties ( un man buus par veselu 1 postu vairaak ![]() Kritikji ir vajadzeiigi lai noraadiitu uz maakslinieka kljuudam, piemeeram neproporcionaalu kjermeni, bet shinii ziimejumaa kruutis ir uzziimeetas taadas, kaadas taas vareetu buut, tur nav nekaa nereaala, taatad nav kljuudu. Vnk AKIRA ir uzzimeejis nestandarta anime ziimeejumu, vienmeer anime ziimeejumos ir perfektas kruutis, AKIRA uzziimeeja reaalaaku ziimeejumu un par to es vinju cienu!!! ![]() Es pateicu kas darbā nav pareizi skatoties no standarta viedokļa es necenšos ietekmēt neviena stilu. savs piegājiens ir ļoti apsveicama lieta neizskataas ka tu necenties ietekmeet vinja ziimeeshanas stilu ![]() tavi ziimeejumi ir super, nav ko vairs piebilst.... pat ja ir kaadas kljuudas, jo vairaak treneesies ziimeet, jo mazaak buus kljuudu ![]() -------------------- |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 13:34 |