![]() |
![]() |
Shaisuke |
![]()
|
![]() shinigami ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: NERV Posts: 685 Joined: 3-January 05 From: LV ![]() |
Nakamais tuss jaariiko uz jauno gadu
![]() ~BN~ -------------------- ![]() |
![]() ![]() |
Shaisuke |
![]()
|
![]() shinigami ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: NERV Posts: 685 Joined: 3-January 05 From: LV ![]() |
![]() Anyway, tieshaam vareetu riikot 17,18. Bet soreiz (man jau te zakju maasas pieteicaas ![]() Un chibi, tev ir JAABUUT ![]() ~BN~ -------------------- ![]() |
Kima |
![]() ![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 739 Joined: 16-June 04 From: atkla jau laikam paarwaacos...... <_< ![]() |
QUOTE(Shaisuke @ Oct 20 2005, 10:27) ![]() Anyway, tieshaam vareetu riikot 17,18. Bet soreiz (man jau te zakju maasas pieteicaas ![]() ~BN~ Yup...hehehe, buushu no tiem kas braux aatraak, lai paliidzeetu ar kaartoshanu utt. Hahahaha, paldies debesiim, Ziemassveetki ir tie ko maaku organizeet no 13 gadu vecuma, so...cerams ka buus labi! Tomeer ir paaris jauninaajumu! 1) Uz slinkoshanu un "negribu" vairs neatsaucos un nedzirdu UN 2) sakaraa ar to ka dazhi biju iisti cuukji un veel dazhi aatri aizbrauca un nesakaartoja aiz sevis, ko naacaas dariit paareejiem UN Liaanai ar Bn maati, so buus jaamaaksaa 1.5ls. Tomeer, ja buusiet pieklaajiigi un soliisiet savaakt paliksim pie peedeejaat 1ls cenas (ko dariit, ka esmu naiva un man gribaas ticeet tam labaakajam juusos) Un VEEL, es ljoti luudzu pieteikties VISUS kam ir iespeejas, pieredze vai vnk gribeeshana kko dariit, man ieksh pm, veidosim nelielu strelku sadaliisim pienaakumus. Paldies! Man patiik orgazineet Ziemassveetkus!!! Veelaak naakot programai es teikshu veel kaadus noteikumus. (bet ne kaartiibas, nebaidaaties) -------------------- (\_/)
(^.^) This is Bunny. Copy Bunny to your signature ( (')(') to help him achieve world domination. """""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""" |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 18:40 |