![]() |
![]() |
ETM |
![]()
|
![]() Very Old Fart ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: 40K Posts: 1177 Joined: 20-January 05 From: Man pajāt ![]() |
Taatad, esmu uztaisiijis kaarteejo briinumu ko negrib laist uz TN, jo izskataas paaraak animiski. tipa liels zobens. asmenji abaas pusees, boofots (var diezgan droshi kaadam zist). ap 1,5m gartsh, ap 12 cm plats. blidi nevaru uzrazhot.
Un vispaar visaadus diivainus ierochus vai taml uzpariktes varu sataisiit, tikai jaapaprasa miilji un jaasamaksaa par izejvielaam. Taapat es domaaju ka zabuzas zobens ir pieejams, ja ir interesenti. -------------------- Because i can!
|
![]() ![]() |
anti |
![]()
|
![]() Draņķītis ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 922 Joined: 2-April 05 From: Latvija, Rīga ![]() |
zobeni, protams, ir laba lieta, bet ādas korsetes un citus izstrādājumus nemāki šūdināt?
-------------------- ALWAYS, I WANNA BE WITH YOU
AND MAKE BELIEVE WITH YOU AND LIVE IN HARMONY, HARMONY, OH LOVE ♫ |
ETM |
![]()
|
![]() Very Old Fart ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: 40K Posts: 1177 Joined: 20-January 05 From: Man pajāt ![]() |
QUOTE(anti @ Oct 20 2005, 22:19) ehh.. nu to gan nee, jaatziist. vieniigais meegjinaajums aadu apstraadaat bija brunjojuma razhoshanas procesaa, kas beidzaas ar daljeeju neveiksmi ( veelamaas cietiibas nebija, bet formu gan izdevaas ieveidot) vot chaainmailu gan pie manis var pasuutiit veesi. tikai ilgi tas naaksies...... -------------------- Because i can!
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 21:47 |